Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 08, 2010

Ν. Ευαγγελάτος: Σήμερα τα βρίσκει ή όχι με το Alter

Μετά από μια οχτώ περίπου μήνες απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισε να γυρίσει δριμύτερος στα παλιά του λημέρια...

Σήμερα είναι η κρίσιμη συνάντηση με τους διοικητικούς στο σταθμό του Περιστερίου, προκειμένου να "κλείσει" τη συμφωνία για μια εβδομαδιαία εκπομπή και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ευαγγελάτος θα επιδιώξει να "βγάλει στον αέρα" την εκπομπή έρευνας που έκανε το μεγάλο μπαμ, τις "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"!!!




Η συζήτηση γίνεται και για δύο εκπομπές, μία καθημερινή και μία εβδομαδιαία. Δεν ξέρουμε βέβαια αν στο τέλος συμφωνήσει και αν θα πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η εκπομπή "Αξίζει να το δεις".

Η "Βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης Τατιάνα Στεφανίδου, δεν έχει πει ακόμη το μεγάλο ΝΑΙ στο κανάλι του Αμαρουσίου γιατί, μετά την επιτυχημένη σε νούμερα σεζόν, έχει και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, καθώς όλη θα τη θέλανε στην οικογένειά τους.



Μένει να δούμε αν ο πρώην άνκορμαν συμφωνήσει εν τέλει με το Άλτερ και έτσι ενισχυθεί ο σταθμός ακόμη περισσότερο στον τομέα της ενημέρωσης.

neaelladas.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου