Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 29, 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΚ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ…..

Λόγω της οικονομικής κρίσης και όλων των προβλημάτων που κρύβει μέσα του ένα νοικοκυριό, το αίσθημα ανασφάλειας διακατέχει όλο το κόσμο. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύεται ο κ. Ι. Ρεντούλης, μέτοχος και πρόεδρος της αλυσίδας Super market ΣΠΑΚ, καταπατώντας με όλους τους τρόπους τα δικαιώματα των εργαζομένων στα καταστήματα του, σε ένα από τα οποία εργάζεται ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο. Συμμέτοχος στο έργο σαφώς είναι και η Επιθεώρηση Εργασίας Κορίνθου, η οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ τα συγκεκριμένα καταστήματα…..


Σεβασμός, Ευγένεια και ΑΝΘΡΩΠΙΑ λείπουν από το λεξιλόγιο του προέδρου. Φέρεται στους υπαλλήλους με τον χειρότερο τρόπο, γιατί ΠΛΗΡΩΝΕΙ, οπότε μπορεί να φέρεται όπως επιθυμεί….



Κύριε Ρεντούλη, οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι. Σαφώς δεν έχουν το κεφάλαιο που έχετε εσείς, ούτε τις διασυνδέσεις σας. Έχουν όμως το αίσθημα σεβασμού, έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους με αξίες και ιδανικά (πράγμα στο οποίο παταγωδώς αποτύχατε εσείς, καθώς γνωρίζω πως ο υιός σας Σ. δεν έχει καθόλου τρόπους και δεν σέβεται τίποτα) και πάνω από όλα έχουν αξιοπρέπεια, την οποία παραμερίζουν για την ώρα προκειμένου να μην χάσουν τη δουλεία τους. Το ποτήρι από στιγμή σε στιγμή θα ξεχειλίσει… Οι υπόλοιποι μέτοχοι του συνεταιρισμού πού βρίσκονται? Γιατί δεν παίρνουν θέση σε αυτό?…



Κύριε Πρόεδρε, μάθετε ότι o εργασιακός χώρος δεν είναι στρατόπεδο και οι υπάλληλοι δεν είναι στρατιώτες...



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου