Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2010

Κίτρινη φυλή

Εντάξει…ολοι μας εχουμε την αποψη μας για τους ταξιτζήδες…τους θεωρούμε αναγκαίο κακό...αναγκαίο αλλά κακό.Εχθές το απόγευμα ήρθαν στην Αθήνα κάποιοι...




φίλοι μας απ το εξωτερικό,ειναι Γάλλοι και ερχονται κάθε χρόνο το καλοκαίρι. Αεροδρόμιο,μετρό,σύνταγμα και απο κει ταξί για το πεδίο του Αρεως που ειναι το σπίτι μου.Δεν μιλάνε Ελληνικά και οπότε ο ταρίφας σου λεει τουρίστες,ας τα πάρουμε. Σύνταγμα-Πεδίο Αρεως...20 €. Βέβαια ο ενας φίλος επειδη ξέρει παραπονέθηκε και του λεει ο ταξιτζής τσαντισμένος...εντάξει δώσε 15€. Εγινα Τούρκος οταν μου το ειπανε. Κι εγω οδηγώ μηχανή, οπότε καταλαβαίνει κανείς τι βλέπω κάθε μέρα απ την καθόλου συμπαθητική φυλή. Σταματάνε ξεκινάνε και στρίβουνε,οπου και οπως‚ και οποτε γουστάρουνε,πατάνε το γκάζι και απο πίσω βγάζουνε τόσο μαυρο καπνο οσο 3 λεωφορεία μαζί,ειναι αγενέστατοι και προκλητικοί,κυκλοφοράνε ΟΛΟΙ μέσα στο κέντρο για να παίρνουνε διπλότριπλες σύντομες κούρσες,τα αυτοκίνητά τους ειναι θεοβρώμικα οπως και οι περισσότεροι απ αυτούς,με τα ανοιχτά πουκάμισα να φαίνεται η λιγδωμένη τρίχα στο στήθος και το αριστερό χέρι παντα κρεμασμένο στην πόρτα.Βέβαια υπάρχουνε και αρκετοί,πιο νεοι κυρίως σε ηλικία που τα ταξί τους ειναι περιποιημένα και καθαρά και οι ιδιοι πιο καλοί οδηγοι,ευγενικ! οί,με τα φλασάκια τους,σαν τη μύγα ! μες Ï �ο γάλα ξεχωρίζουνε.

Δεν γίνεται να πληρώνεις το ιδιο αντίτιμο για την ιδια διαδρομή στο περιποιημένο ταξί και στο χρέπι ταξί.Δηλαδή ο σωστός ταξιτζής τι ειναι...μα@@ας?

Τέλος πάντων...εκνευρίστηκα πολύ εχτές γι αυτό ειπα να τα πω.

Αυτα....ευχαριστώ και καλές διακοπές.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου