Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2010

Δήμος Βριλησσίων και ΡΑΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ στον Ποδηλατόδρομο

Μπορεί κάποιος από τον "φανταστικό" Δήμο Βριλησσίων να μας εξηγήσει με ποιο κριτήριο σκάβουν ξανά τον ποδηλατόδρομο στην οδό Αγίου Αντωνίου για να περάσουν σωλήνες?

Δε φτάνει που είχε κλείσει και σκαφτεί όλος ο δρόμος για 2 μήνες? Δε

φτάνει που ενώ υπάρχει ποδηλατόδρομος και στις 2 πλευρές "στρώθηκε" μόνο η μία -πρόχειρα χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί πλήρως, ενώ παράλληλα η άλλη πλευρά παραμένει χαντάκι για να πέφτουν οι πεζοί? Δε φτάνει που η άσφαλτος που στρώθηκε στο δρόμο είναι μισοτελειωμένη και όταν οδηγάς το αυτοκίνητο χοροπηδάει σαν τζετ σκι? Δε φτάνει που περιμένουμε εκλογές για να τελειώσουμε το έργο? ΤΩΡΑ σκάβετε ξανά τον ποδηλατόδρομο!!!!

ΕΛΕΟΣ πια με τις λαμογιές και τα ατέλειωτα έργα. Κάντε καμια δουλειά σωστά πια σε αυτό το Δήμο, έχουν γίνει όλα τα Βριλήσσια ένα ατέλειωτο εργοτάξια, ράβε -ξήλωνε για να κονομάνε οι τεχνικές εταιρείες και να ταλαιπωρείται ο κόσμος! ΓΙΑΤΙ κύριοι πληρώσατε με τα χρήματά μας να στρωθούν ημιτελώς οι δρόμοι & ποδηλατόδρομοι εφόσον δεν είχαν ολοκληρωθεί τα έργα?



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου