Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2010

Επίσημη απάντηση της FIAT Pazaropoulos για τις καταγγελίες

Αγαπητοί κύριοι,


Διαβάζοντας την ανάρτηση για το service Fiat Pazaropoulos,οι άνθρωποι του service της Fiat σας διαβεβαιώνουν ότι παρέχουμε και θα εξακολουθούμε να παρέχουμε...

υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς όλους τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται. Παρακαλούμε πολύ, εάν όντως το δημοσίευμα είναι αληθινό, και δεν είναι μια συκοφαντική δυσφήμηση με σκοπό να πλήξει το όνομα και το κύρος του Service Fiat Pazaropoulos και αν πράγματι υπάρχει ό εν ο λόγω δυσαρεστημένος αναγνώστης, παρακαλούμε όπως επώνυμα επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να έχουμε άποψη για το αυτοκίνητο του. Έχοντας τα στοιχεία του πελάτη θα μπορούσαμε εγγράφως να τοποθετηθούμε για κάθε ένα περιστατικό ξεχωριστά Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η συγκεκριμένη ανάρτηση θεωρείται κακόβουλη και ανυπόστατη. Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να πλήξει τους ανθρώπους και το κύρος του Service Fiat Pazaropoulos.



Τεχνικός Διευθυντής

Michele Lasalandra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου