Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2010

Aπάντηση για FIAT Pazaropoulos!!!

Δεν φταίει ο Παζαροπουλος για το πρόβλημα σου, φταίει γενικότερα η φιλοσοφία (ελπίζω μόνο) της Fiat… 11ος του 2006,μωλις είχα πάρει γεμάτος χαρά το ολοκαίνουργιο Fiat Grande Punto 1,4 95HP από την

αντιπροσωπεία της Fiat στην Αλίμου. Βάζω κλειδί στην μίζα και φεύγω με ένα χαμόγελο και ένα υφάκι 1000 καρδινάλιων. Από τότε άρχισαν όλα….. μετά από 500 μέτρα γύρισα στο συνεργείο της με πρόβλημα στα φρένα, μετά από λίγους μήνες πρόβλημα στο τιμόνι, μετά πρόβλημα στις ενδείξεις των οργάνων όποτε το έπαιρνα από το συνεργείο ήταν όλα μια χαρά μέχρι την επομένη μέρα, ξανά πάλι το πρόβλημα, ξανά συνεργείο. Fiat Συγγρού, Fiat Ποσειδώνος, Fiat Αλίμου κ.α. όπου και να το πήγαινα τα ίδια παντελάκι μου ..‘’το αυτοκίνητο σας είναι ετοιμο, μπορειτε να το πάρετε’’.. το έπαιρνα όλα μια χαρά και μετά από λίγες μέρες άντε πάλι τα ίδια ώσπου αποφάσισα να το πάω σε ιδιώτη μηχανικό ο οποίος το φροντίζει σαν να είναι δικό του, να πάει να %$^*% και η εγγύηση, τι άλλο μπορούσα να κάνω??μέχρι και επιστολή στην μαμά Fiat έστειλα και μου είπαν να μιλήσω με την Fiat Hellas, μμμμ κάτι μας είπες τώρα, ε ναι και εκεί πήγα Κε Ιταλέ… ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..




VIVA GRECIA…!!!



VIVA FIAT…!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου