Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2010

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ WARRANTY A.E ΣΤΟ ΘΕΜΑ (Πρόβλημα με FIAT, μας κοροϊδεύουν!)

Αγαπητοί κύριοι,


Παρακαλούμε όπως, ο άγνωστος αναγνώστης της ιστοσελίδας σας εμφανίσει τα στοιχεία του καθώς και του αυτοκινήτου του για να μπορέσουμε να

τοποθετηθούμε. Δεν λαμβάνουμε υπόψην ανώνυμες καταγγελίες διότι τις θεωρούμε κακόβουλες.

Η δήλωση του αναγνώστη, ότι το αυτοκίνητο του έχει πάθει την ίδια βλάβη (σταυρός μπιλιοφόρου)αυτό, με επιφύλαξη, παραπέμπει σε κακή χρήση και κατά συνέπεια οι βλάβες που προκαλούνται από αυτή δεν αποζημιώνονται όπως αναφέρει το βιβλίο επέκτασης εγγύησης που έχει στα χέρια του ο πελάτης.

Yποθέτουμε δε ότι ο αναγνώστης σας δεν έχει καταβάλει ασφάλιστρα διότι το μεγαλύτερο ποσοστό των προγραμμάτων μας είναι προσφορές από τις εταιρείες αυτοκινήτων στους πελάτες τους.

Η WARRANTY A.E εργάζεται στην Ελλάδα δύο δεκαετίες έχοντας ασφαλίσει πάνω από 500000 αυτοκίνητα προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Σημείωση: H WARRANTY A.E. κατά τον μήνα Αύγουστο 2010 θα λειτουργεί από τις 09.00 - 15.30 με προσωπικό ασφαλείας λόγω αδειών του προσωπικού της.



Με εκτίμηση

WARRANTY A.E

warranty@dssa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου