Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 07, 2010

Καταγγελία για Yummy Yummy Βέροιας

Εχθές το βράδυ είπαμε να πάμε με την κοπέλα μου για φαγητό και γλύκο στο εν λόγω κατάστημα. Έλα όμως που δεν ξέραμε τι μας περιμένει. Αφού πήγαμε εκεί και αντικρίσαμε ασυνήθιστα υψηλές τιμές για μια επαρχιακή πόλη (π.χ. 6,5€ μία βάφλα, 4.8€ pitta club κοτομπουκιές που με τα βίας χορταίνει ένα άτομο) στη συνέχεια περιμέναμε γύρω στα 5 λεπτά χωρίς να έρθουν να μας πάρουν παραγγελία (το service είναι αργό εκεί εδώ και πολύ καιρο..).


Αφού περιμέναμε συνολικά ! γύρω στα 25 λεπτά χωρίς καν να παραγγείλουμε και βλέποντας ότι σε ένα διώροφο κατάστημα υπήρχε μόνο ένα άτομο που κάνει παραγγελίες(!!!) και ότι συνέβαινε το ίδιο και με αλλες παρεες σηκωθήκαμε να φύγουμε με μια πικρή γεύση και ένα ερώτημα: Αντε και οι τιμές είναι υψηλές γιατι τουλάχιστον δεν παρέχετε ένα καλό service. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Να σημειώσω ότι τα καταστήματα yummy yummy είναι παράρτημα των ζαχαροπλαστείων Δωδωνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου