Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 10, 2011

Καθαριότητα μια φορά το χρόνο στου Παπάγου-Χολαργού

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Είμαι κάτοικος Παπάγου-Χολαργού,πολύ κοντά στην εκκλησία του Ιερού Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.Θέλω να καταγγείλω το γεγονός ότι για 360 ημέρες ,όλες μέχρι σήμερα οι Δημοτικές αρχές της πόλης, μας φέρονται λες και είμαστε πολίτες ηλίθιοι άνευ κρίσης και σκέψης.


Σήμερα 9/9/2011 γίνονταν ένας οργασμός από συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ,με καθαριστές,καθαρίστριες,
κηπουρούς και άλλα συναφή επαγγέλματα διότι στις 14/9/2011 η εκκλησία εορτάζει και θα πρέπει να είναι καθαρή ενώ και ο περιβάλλον χώρος να είναι εξίσου καθαρός και όμορφος επειδή θα έρθει πολύς κόσμος αλλά και η διοικούσα αρχή του δήμου της πόλης μας.

Αυτά όλα είναι πολύ ωραία μόνο που ξεχνούν οι σπεσιαλίστες της Δημοτικής αρχής και οι άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε να είχαν ήδη απολυθεί ότι ο Χολαργός και η γειτονιά μου δεν πρέπει να είναι καθαρή και όμορφη μόνο 5 ημέρες τον χρόνο αλλά 365 ημέρες.

Κάποιος φταίει γι αυτό είτε είναι ο πρώην Δήμαρχος είτε ο νυν είτε οι υπάλληλοι οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν ασχολούνται με το εάν η γειτονιά μου είναι καθαρή ή όχι όλες τις υπόλοιπες ημέρες του έτους.

Είναι υποκρισία να καθαρίζουν πέντε (5) ημέρες πριν για να δείχνουν πόσο καθαρός είναι ο πέριξ του Τιμίου Σταυρού χώρος ενώ όπως προανέφερα τις υπόλοιπες βρωμάει κυριολεκτικά.

Φώτα σβηστά,σπασμένες λάμπες,ίχνη από αεροπανό,σκυλοκακάκια και γατοκακάκια ,σακούλες,βρωμιά παντού και ένα άλσος που μοιάζει εγκαταλελειμένο όλο το χρόνο εκτός από αυτές τις 5 ημέρες πριν την εορτή και το σαχλοπανηγυράκι που γίνεται μία μέρα πριν.

Κύριε Ξύδη , επειδή γνωρίζω τις ευαισθησίες σας παρακαλώ πολύ επιληφθείτε του θέματος και λύστε το.

Θέλουμε η γειτονιά μας να είναι πεντακάθαρη γιατί πληρώνουμε πολύ υψηλά δημοτικά τέλη και φόρους και γιατί έτσι πρέπει.

Δεν γνωρίζω αν είστε ενήμερος αλλά η κατάσταση έτσι έχει δυστυχώς.

Είστε δήμαρχος για να λύνετε τα προβλήματα των πολιτών και των κατοίκων και όχι για να συνεχίζετε την προηγούμενη κατάσταση .

Νομίζω ότι δεν είστε μόνο Δήμαρχος για την "Πάρτυ" σας ούτε για το προσωπικό σας κύρος το οποίο είναι δεδομένο τόσα χρόνια που υπηρετείτε την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημάρχου Παπάγου και τώρα Παπάγου-Χολαργού.

Είστε εκεί,στη θέση σας γιατί σας ψήφισαν τα 3/4 των Χολαργιωτών και για να λύνετε τα προβλήματα αλλιώς αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε .

Φτάνει η υποκρισία από όλους σας,έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής ,είμαστε εξοργισμένοι.





Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου