Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 22, 2011

Badoo : η μεγαλύτερη απάτη ever

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...θα μιλήσουμε για την μεγαλύτερη απάτη ever. Το Badoo! Το Badoo.com είναι κάτι σαν το Facebook. Με τη διαφορά ότι εκεί μέσα φτιάχνεις ένα προφίλ καθαρά για γνωριμίες.



Συμπληρώνεις δηλαδή ένα μικρό όνομα, περιοχή και βάζεις όσες φωτογραφίες θες. Η μαγκιά είναι ότι μιλάς με όποια θέλεις κατευθείαν. Δηλαδή αν σου γυαλίσει η τάδε γκόμενα ανοίγεις το chat και ξεκινάει το e-καμάκι.

Τώρα όμως θα σας εξηγήσω γιατί το site είναι fail.

Καταρχήν εκεί μέσα οι περισσότεροι/ες δεν έχουν πραγματικά στοιχεία. Δηλαδή βλέπεις ξέρω γω ότι κάποιες βάζουν φωτογραφίες μοντέλων. Λες κι εμείς είμαστε αμοιβάδες και δεν ξέρουμε την Angeline Jolie ή την Cameron Diaz. Η λες και έχουμε όρεξη να χάνουμε τον χρόνο μας και να chatάρουμε με την οποιαδήποτε που παίζει χαλαρά να είναι και μπάζο.

Ο δεύτερος λόγος που το Badoo είναι πατάτα είναι γιατί οι περισσότερες εκεί μέσα όντως είναι μπάζα. Τι μπάζα δηλαδή, χωματερή και βάλε. Βλέπεις κάτι φάλαινες προς εξαφάνιση να ποζάρουν στο φακό λες και είναι στο Σουηδικό Big Brother. Με photos από τη μέση και πάνω για να μη φαίνεται το μπουρί της σόμπας που έχουν αντί για πόδια. Μερικές είναι πιο χοντρές κι από τον Πάγκαλο οπότε αναγκάζονται και τραβιούνται μόνο πρόσωπο ή σε κανένα καθρέφτη παρεμβάλοντας ταυτόχρονα κανένα κομοδίνο μπροστά και γενικά οποιαδήποτε μόντα-κλαπαρχιδιά μπορεί κάποιος να σκαρφιστεί.

Ο τρίτος κι ο βασικότερος λόγος είναι ότι οι ωραίες γκόμενες και εκεί είναι ξενέρωτες. Δηλαδή όχι απλά ξενέρωτες. Δεν μιλάνε ρε παιδί μου! Μιλάς σε 10, απαντάνε οι 9! Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως στα παστάκια. Αν είναι μέχρι 25 δηλαδή δύσκολα θα ανοίξει το στοματάκι της. Θα μου πείτε τώρα, μπορεί να φταίει το ότι εκεί ο κάθε γλίτσης την πέφτει πρόστιχα, όπως επίσης υπάρχει ένα καραβάνι από τραβέλια, τρανσέξουαλ, πουτάνες (με κάρτες paysafe τις οποίες άμα ξύσεις θα ξύσει το μουνάκι της στην κάμερα) και παπάρια μάντολες στη νιοστή. Αυτό όμως δε σημαίνει ρε κοπελιά ότι είμαστε όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι είναι νορμάλ ατομάκια, αλλιώς θα είχαμε κάνει qq προ πολλού.

Κι επειδή βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες γκόμενες έχω μια απλή απορία χωρίς φυσικά να περιμένω απάντηση: Τι στο πούτσο φτιάξατε το προφίλ άμα δεν πρόκειται να μιλήσετε?

Ο μέσος όρος αναμονής κάθε ωραίας γκόμενας στο Badoo είναι το πολύ 5 λεπτά. Δηλαδή άμα είσαι γυναίκα και κυρίως ελληνίδα, όπου η μαλακία και η αγαμησιά σε αυτή τη χώρα πέφτει σύννεφο, έχεις κάθε λόγο να κάνεις κολοτούμπες απ' τη χαρά σου. Γιατί με τόση ξηρογαμία που επικρατεί, όλοι έχουνε γίνει πέφτουλες. Άλλος είναι μόνος του έξι μήνες, άλλος ένα χρόνο, έχουνε μπαφιάσει τα αρσενικά. Σε περιμένουμε στη γωνία σαν τον λύκο. Και μετά σου λέει "πέφτουλες οι άντρες". Μωρή μαλάκω, άμα έχεις εμφάνιση μοντέλου πως δικαιολογείται το ότι έχεις πιάσει αράχνες ένα χρόνο τώρα και σε χάλαγαν όλοι όσοι στην έπεσαν; Ήταν άραγε και οι 100 από αυτούς εξωγήινοι ή μήπως είσαι εσύ; Για πάρε το μηδέν λίγο.

'Εχω μάλιστα φίλο που έχει καεί στο Badoo κάθε μέρα. Κατάφερε και βγήκε δύο φορές για καφέ. Ε και τις δύο του τύχανε γουρουνίτσες που δεν της πήδαγες ούτε καν αν ήσουν μεθυσμένος μετά από 5 μπόμπες στα Μάλια της Κρήτης. Αυτές που σίγουρα θα μιλήσουν είναι στις ηλικίες 35+. Ελεύθερες ή παντρεμένες, εκεί θα τα δώσουν όλα μπας και σκίσουν την γάτα ακόμα μία φορά για να δείξουν ότι "μετράνε ακόμα" και δεν αποσύρθηκαν. Έτσι θα καταντήσουνε και τα cock-teasers σε λίγα χρονάκια. Στο Badoo με τις ρυτίδες στις photos για παρέα.

Για όσους χρησιμοποιούν το παραπάνω site ένα θα πω. Παρότι όσες μπαίνουν εκεί θέλουν να γνωρίσουν κόσμο, κατά βάση δεν παύουν να είναι ξενέρωτες γιατί το έχουν στο DNA τους (κυρίως οι ελληνίδες). Μερικές έχουν κλείσει ήδη χρόνο εκεί πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από ξενέρωτες ταυτόχρονα είναι και επίσημα αγάμητες.


Κορίτσια, περαστικά σας!





by ksenerotes.blogspot.com



8 σχόλια:

  1. MiΜια χαρά τα λές φίλε μου. Πολύ ανωνυμία πέφτει. Κρίμα γιατί το νετ θα μπορούσε να είναι ωραίο μέσο για κονέ. Όπως κάνουν σε όλες τις προχώ χώρες. Αφού δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα σου λέει, περνάω τα πρώτα "τεστ" ιντερνετικά και πάω κατευθείαν στη γνωριμία ή οτιδήποτε άλλο αφού έχει διαπιστωθεί πως υπάρχουν κοινά θέλω.
    Anyway, παρατήρησα τις τελευταίες μέρες και κάτι ακόμα.
    Για κάποιο λόγω στην Αθήνα μένουν άπειρες Ελληνίδες Τουρκάλες. Τόσες πολλές δεν έχει ούτε στην Πόλη. Δλδ Βλέπεις μια τύπισσα με τόπο διαμονής Αθήνα και Τούρκικο όνομα καθώς επίσης στις γλώσσες γράφει Ελληνικά, Τουρκικά

    Προφανώς κάποια τσακαλάκια απο απέναντι βρήκαν κερκόπορτα για προπαγάνδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. your blog Provides things are helps me to find my options. your blog is very nice for me please keep it up.I like it
    Visit :- call-girls in Athens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σε όσα διάβασα πιο πάνω , και επίσης νομίζω ότι μερικές εκεί μέσα είναι βαλτές μόνο και μόνο να αναγκάζεσαι να στείλεις δώρα και διάφορα άλλα με σκοπό να πληρώσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη γνωστής ιστοσελίδας

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/11/blog-post_7564.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι καλύτερες σελίδες γνωριμιών σε Ελλάδα και Κύπρο!
    http://www.dodalife.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απλα εισαι λιγος.εφω φαει μωρακια απο το badoo και ηταν μπιμπελα και δεν εχω πληρωσει καιμια στο badoo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να πληρώνεις για να αποκτήσεις κρέντιτς αλλιώς δεν θα δει το προφίλ σου καμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή