Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 06, 2013

ΑΠΟΨΕ ΔΕΙΤΕ -Barbie (2001-2010)(gr)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...














Barbie: Ανακαλύψτε Τη Νεραϊδοχώρα


Μέσα από το ουράνιο τόξο στη Μαγική Νεραϊδοχώρα, ζει η Ελίνα, μια πανέμορφη νεράιδα των λουλουδιών που λαχταρά να αποκτήσει φτερά. Σπίτι της είναι ένα μεγάλο λουλούδι στο Μαγικό Λιβάδι όπου μένει με την Bibble, ένα ιδιότροπο αλλά αξιαγάπητο μανιτάρι. Μια μέρα η Ελίνα ξυπνά και ανακαλύπτει ότι το λουλούδι στο οποίο μένει είναι άρρωστο και ότι οι νεραιδοφίλοι της δεν μπορούν να πετάξουν! Μαζεύει λοιπόν όλο της το κουράγιο και ξεκινά ένα φανταστικό ταξίδι για να βρει την Azura, μια νεράιδα Φύλακα που πιστεύει ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
Διάρκεια: 66 λεπτά
Χρονολογία :2005

trailer:δεν υπάρχει

Barbie: γοργονοχώρα

Όταν ένας καλός φίλος της πιάνεται αιχμάλωτος, η γλυκιά νεράιδα Ελίνα θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει. Έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφήσει την αγαπημένη της Νεραϊδοχώρα και να περιπλανηθεί σε έναν άγνωστο υδάτινο κόσμο· εκεί όπου βασιλεύουν οι γοργόνες. Σύντομα, η θαρραλέα νεράιδα θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα. Θα δεχτεί, άραγε, να γίνει γοργόνα ή θα παραμείνει νεράιδα, αφήνοντας τη Γοργονοχώρα να καταστραφεί;
Η αγαπημένη σας Barbie ζωντανεύει την Ελίνα, την ηρωίδα ενός όμορφου παραμυθιού, και σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς, πέρα από κάθε φαντασία.
Είδος: Ξένη - Κινουμένων σχεδίων
Χρονολογία: 2006

trailer:δεν υπάρχει

BARBIE FAIRYTOPIA :ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟ

Η γλυκιά νεράιδα Ελίνα αναλαμβάνει μια νέα μεγάλη αποστολή. Θα φοιτήσει στο νεραϊδοσχολείο και μαζί με άλλους μαθητευόμενους θα χορέψει το Πρώτο Πέταγμα της Άνοιξης, το μαγικό χορό που θα φέρει την άνοιξη στη Νεραϊδοχώρα. Η κακιά νεράιδα Λαβέρνα όμως είναι αποφασισμένη να καταστρέψει το χορό και να βυθίσει τη Νεραϊδοχώρα σε δέκα χρόνια βαρυχειμωνιάς. Η αγαπημένη σας Barbie ζωντανεύει ξανά τη θαρραλέα νεράιδα Ελίνα, που μαζί με τους καινούριους φίλους της θα σώσει τη Νεραϊδοχώρα και θα ανακαλύψει τη μαγεία του ουράνιου τόξου.
Χρονολογία: 2007
Διάρκεια: 74'

trailer:εδώ


BARBIE: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Η μικρή Ροζέλα μετα το ναυάγιο της σε νησί, μεγαλώνει μαθαίνοντας να μιλά και να τραγουδά μαζί με μία οικογένεια αξιαγάπητων ζώων, το κόκκινο πάντα Σάγκι, το παγόνι Αζούλ και το μωρό-ελέφαντα Τίκα. Αλλα όταν ο πρίγκιπας Αντόνιο ανακαλύπτει τον εξωτικό τους παράδεισσο, η Ροζέλα απο περιέργεια για το παρελθον της, τον ακολουθεί στο κάστρο του. Καθώς όμως, μαζί με τους φίλους της εξερευνούν τον νέο πολιτισμό, ξεσκεπάζουν ένα σατανικό σχέδιο κατάληψης του βασιλείου τους! Η Μπάρμπι ως Πριγκίπισσα του Μαγικού Νησιού, θα δείξει οτι όταν σε οδηγεί η αγάπη, τα θαύματα δεν αργούν να φανούν .
Διάρκεια : 85 λεπτά
Χρονολογία : 2007

trailer:εδώ

BARBIE: ΩΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΟΠΟΥΛΑ

Σ ένα βασίλειο μακρινό ήρθαν κάποτε στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό, κι όμως δεν ήταν αδελφές. Η μία γεννήθηκε μέσα στα πλούτη του παλατιού, ενώ η άλλη σ ένα φτωχικό σπιτάκι. Ύστερα από χρόνια, μια σειρά από απρόσμενα γεγονότα θα φέρει τις δυο κοπέλες κοντά. Θα χρειαστούν τη βοήθεια η μία της άλλης για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να σώσουν το βασίλειο, που βρίσκεται σε κίνδυνο. Η αγαπημένη σας Barbie πρωταγωνιστεί σ ένα από τα ωραιότερα παραμύθια που έχουν γραφτεί ποτέ και αποδεικνύει πως η θέληση και η πίστη στη ζωή κάνει τα όνειρά μας αληθινά!
Χρονολογία: 2004

trailer:εδώ

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ BARBIE

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, δεν θα πιστέψεις αυτήν την καταπληκτική ιστορία! Είναι γεμάτη με φιλίες, μαγεία, κουλ μουσική, στυλάτη μόδα και, φυσικά, ρομαντισμό! Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και ελπίζω να είναι μαγική! Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες με τις φίλες μου γιατί περνάμε τέλεια. Εγώ παίζω κιθάρα στο συγκρότημά μας και μας αρέσει να ροκάρουμε (αν και δεν έχουμε παίξει μπροστά σε κοινό ακόμα)! Επίσης δουλεύω στον τηλεοπτικό σταθμό του σχολείου, κάτι που για μένα ήταν το απόλυτο όνειρο (αν και πρέπει να κάνω διάφορα θελήματα στην Ρακέλ)! Α, παραλίγο να το ξεχάσω – είμαι ερωτευμένη με το πιο δημοφιλές αγόρι – εκείνος δεν το έχει καταλάβει ακόμη αλλά θα το καταλάβει! Μ’ ένα ξεχωριστό ημερολόγιο κι ένα καταπληκτικό βραχιόλι, αποκτώ όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ανακάλυψε πόσο συναρπαστική μπορεί να γίνει η ζωή στο Ημερολόγιο της Barbie!
Διάρκεια: 70'
Παραγωγή του: 2005

trailer:εδώ

BARBIE :ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ

Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε μια κοπέλα, η Ραπουνζέλ, με τα πιο όμορφα, μακριά και αστραφτερά μαλλιά του κόσμου! Η Ραπουνζέλ ζούσε δυστυχισμένη, αφού η κακιά μάγισσα Γκόθελ την κρατούσε φυλακισμένη σε έναν πύργο, βαθιά μέσα στο Απαγορευμένο Δάσος. Όμως, μια μέρα, η Ραπουνζέλ ανακαλύπτει τυχαία ένα μαγικό πινέλο ζωγραφικής, που τη μεταφέρει σε ένα άλλο τόπο. Στο ταξίδι της, θα αποκαλύψει ένα μυστικό σχέδιο απάτης, και θα φέρει την ειρήνη ανάμεσα σε δύο εχθρικά βασίλεια, ενώ θα κερδίσει και την καρδιά του πανέμορφου πρίγκιπα Στέφαν. Και όλα αυτά, με τη βοήθεια ενός μικρού και πολύ χαριτωμένου δράκου… της Πηνελόπης.
Σκηνοθεσία :Owen Hurley
Πρωταγωνιστούν :Kelly Sheridan,Κρι Καλοκαίρι,Chantal Strand
Ημερομηνία έκδοσης : 1 Οκτ. του 2002
Διάρκεια :83,4 λεπτά
Είδη:Κινούμενα σχέδια | Οικογένεια


trailer:εδώ

BARBIE: ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Η Barbie πρωταγωνιστεί ως η μεγάλη ντίβα του θεάτρου του Βικτωριανού Λονδίνου, Ίντεν Στάρλινγκ. Μαζί με τη σνομπ γάτα της, τον Τσαζλγουίτ, η Ίντεν επιβάλει στους συντελεστές της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί να κάνουν εξαντλητικές πρόβες ανήμερα τα Χριστούγεννα και ούτε καν η καλύτερή της φίλη, Κάθριν, δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη!
Την πιο κρίσιμη στιγμή, τα πνεύματα των Χριστουγέννων θα δείξουν στην Ίντεν πως η ουσία των Χριστουγέννων βρίσκεται στη χαρά και την αγάπη που μοιραζόμαστε με τους γύρω μας!
Έτος παραγωγής : 2008

trailer:εδώ








BARBIE :MARIPOSA ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΟΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ

Η Mariposa είναι μια πανέμορφη νεραϊδοπεταλούδα από το απομακρυσμένο βασίλειο της Πεταλουδοχώρας που ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλη τη Νεραϊδοχώρα. Όταν η κακιά νεράιδα Χένα δηλητηριάζει τη βασίλισσα της Νεραϊδοχώρας και τα μαγικά φώτα αρχίζουν να ξεθωριάζουν, ο Πρίγκιπας ζητά από τη Mariposa και την παρέα της να τον βοηθήσουν να βρει το αντίδοτο. Η έρευνα θα οδηγήσει τη γενναία Mariposa και την παρέα της σε έναν άγνωστο κόσμο και η περιπέτεια που θα ζήσουν θα τους αλλάξει για πάντα.
Διάρκεια: 74 '

trailer:εδώ


BARBIE: ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ

Η ιστορία αρχίζει όταν η Μπάρμπι παίζοντας τον ρόλο της Κλάρας, παίρνει σαν δώρο από την αγαπημένη της θεία, ένα ξύλινο Καρυοθραύστη. Εκείνη τη νύχτα κι ενώ η Κλάρα κοιμάται ο Καρυοθραύστης ζωντανεύει για να αντιμετωπίσει τον κακό Βασιλιά Ποντικό που έχει εισβάλει στο σαλόνι της Κλάρας. Εκείνη ξυπνά και βοηθάει τον Καρυοθραύστη, αλλά ο Βασιλιάς Ποντικός με ένα διαβολικό ξόρκι την συρρικνώνει! Η Κλάρα και ο Καρυοθραύστης μπλέκουν σε νέες φοβερές περιπέτειες, καθώς προσπαθούν να βρουν την Ζαχαρένια Πριγκίπισσα, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να λύσει τα μάγια του Βασιλιά Ποντικού.
Διάρκεια :76 λεπτά
Παραγωγή: 2001


trailer:εδώ

BARBIE: ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ

Η Barbie πρωταγωνιστεί και πάλι, αυτή τη φορά στο ρόλο της Μέρλια μιας νεαρής μαθήτριας και πρωταθλήτριας στην ιστιοσανίδα, που η ζωή της αναστατώνεται όταν της αποκαλύπτουν ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό. Αυτό το μυστικό θα τη βοηθήσει να φέρει εις πέρας την αποστολή που της αναθέτουν να σώσει τη Βασίλισσα των Ωκεανών θα καταφέρει άραγε η Μέρλια με τις καινούριες φίλες της, τις Γοργόνες, να σώσουν ολόκληρο το Βασίλειο του Βυθού
Κυκλοφορία: Απρίλιος, 2010
Διάρκεια: 74

trailer:εδώ





BARBIE: Η ΜΠΑΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ

Η Μπάρμπι έρχεται μαγικά στην τρίτη ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάρμπι στη Λίμνη των Κύκνων. Βασισμένη στην εκπληκτική μουσική του Τσαϊκόφσκι και στο αγαπημένο παραμύθι, η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Μπάρμπι ως Οντέτ, η νεαρή κόρη του φούρναρη που ακολουθεί έναν μονόκερο στο Μαγεμένο Δάσος. Ο κακός μάγος Ρόθμπαρτ που απώτερος σκοπός του είναι να νικήσει τη ξαδέρφη του Βασίλισσα Νεράιδα και να πάρει τον έλεγχο του Δάσους, μεταμορφώνει την Οντέτ σε κύκνο. Η Βασίλισσα Νεράιδα αντιμετωπίζει τα μάγια, αφήνοντας την Οντέτ να είναι άνθρωπος τη νύχτα και κύκνος την ημέρα. Η Οντέτ μαθαίνει πως αν και αισθάνεται ότι δεν είναι το κατάλληλο άτομο για αυτό το καθήκον, η μοίρα της είναι να σώσει το Μαγεμένο Δάσος από το Ροθμπαρτ. Αλλά πως μπορεί ένα νεαρό κορίτσι οπλισμένο μόνο με το κουράγιο, την εντιμότητα και την εξυπνάδα της να το επιτύχει αυτό, καθώς ο γοητευτικός Πρίγκιπας Ντάνιελ την ερωτεύεται; Η Μπάρμπι στη Λίμνη των Κύκνων δείχνει ότι ο καθένας από εμάς είναι καλύτερος απ'; ότι πιστεύει .
Σκηνοθέτης: Owen Hurley
Διάρκεια: 81'
Έτος κυκλοφορίας: 2003

trailer:εδώ

BARBIE: ΚΑΙ Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Η Barbie ξεκινάει για την νέα, πραγματικά παραμυθένια της νέα ταινία «Barbie και ο Μαγεμένος Πίγασος». Πριν από πολύ καιρό σε ένα μακρυνό βασίλειο, ένας κακός μάγος απαιτεί να παντρευτεί την αξιαγάπητη Πριγκίπισσα Αννικα. Οταν εκείνη αρνείται, κάνει μάγια στους γονείς της. Την κατάλληλη στιγμή, την Αννίκα σώζει ένα θαυμάσιο φτερωτό άλογο το οποίο την οδηγεί στο μαγικό Ουράνιο Βασίλειο. Εκεί η Αννίκα ανακαλύπτει ότι το φτερωτό άλογο είναι στην πραγματικότητα η αδελφή της Μπριέτα, στην οποία μεταμόρφωσε ο ίδιος μάγς πριν πολλά χρόνια όταν και εκείνη αρνήθηκε να τον παντρευτεί! Η Ράυλα, η Βασίλισσα του Ουρανού, λέει στην Αννίκα ότι για να λύσει τα μάγια πρέπει να φτιάχει το ραβδί των Αστεριών από το στολίδι του θάρρους, ένα λαμπερό πετράδι και το δαχτυλίδι της αγάπης. Η Ανίκα και η Μπριέτα ταξιδεύουν μέσα από απαγορευμένα δάση, παγωμένα βουνά και σπληλιές μαζί με τους νέους φίλους τους για να σώσουν τους γονείς τους & να ξαναγίνει η Μπριέτα μια Όμορφη Πριγκίπισσα!
Έτος Παραγωγής: 2005
Διάρκεια: 83'

trailer:εδώ

BARBIE :ΣΤΙΣ 12 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ

Στην Barbie στις 12 Βασιλοπούλες, η Barbie θα «χορέψει» στην καρδιά σου με αυτή τη διασκεδαστική και μαγευτική περιπέτεια. Ακολούθησε την Barbie, ως την όμορφη Πριγκίπισσα Ζενέβ, και τις έντεκα βασιλοπούλες αδελφές τις καθώς ανακαλύπτουν μία μυστική είσοδο σε έναν καταπληκτικό, μαγικό κόσμο, όπου όλες οι ευχές πραγματοποιούνται! Όταν όμως ο πατέρας τους κινδυνεύει να χάσει το βασίλειό του, η Πριγκίπισσα Ζενέβ και οι αδελφές της πρέπει να προσπαθήσουν μαζί να σώσουν το βασίλειο και τον πατέρα τους. Έτσι, μαθαίνουν ότι η δύναμη της οικογένειας μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο!
Παραγωγή του: 2006
Διάρκεια: 83'

trailer:εδώ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου