Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 24, 2013

Ποια τηλεοπτικά ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ άφησαν εποχή;;;;


Έλα τώρα που δεν κατάλαβες. Σταμάτα τα ψέματα. Δηλαδή τα μόνα τρίγωνα που σου έρχονται στο μυαλό είναι τα Πανοράματος;

Και εμείς τα τρώμε τα γλυκάκια μας αλλά το πήραμε το μήνυμα. Θα ασχοληθούμε με τα
τηλεοπτικά τρίο των ελληνικών σήριαλ και θα θυμηθούμε μαζί πάθη, λάθη, τρέλα, όλα, που λέει και ο Σάκης.

Οι τηλεοπτικές τριπλέτες ήταν το "σιγουράκι" των καναλιών που μόλις διάβαζαν το σενάριο ήξεραν πως η επιτυχία είναι θέμα χρόνου.

Κάθε πιθανός και απίθανος συνδυασμός έχει περάσει μπροστά από τα ματάκια μας. Ταυτιστήκαμε, εκνευριστήκαμε, βρίσαμε αλλά τα είδαμε και εσύ τα είδες, μη ντρέπεσαι. Σωστός μαγνήτης.

Ας μιλήσουμε όμως με αποδείξεις και ονόματα.

1. Κλείσε τα μάτια



Τριπλέτα: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Πέμη Ζούνη, Ιωάννα Παππά

Το ερωτικό μας σχόλιο: Ο Χριστόφορος είναι τέτοιος τύπος. Αν δεν υπάρχει ερωτική ίντριγκα σήριαλ δε στήνει. Στο Κλείσε τα μάτια μπλέκουν τα μπούτια τους μάνα και κόρη για τα μάτια του. Μαθαίνουν για την ύπαρξή του, τα χάνουν και τα βρίσκουν, πηγαίνοντας για ψώνια. Αυτό θα πει άφησε το στίγμα του. Πέρασε και δεν ακούμπησε για αυτό και στη φωτογραφία βάλαμε μόνο το αυτί του (συμβολισμός).

2. Να με προσέχεις



Τριπλέτα: Χριστόφορος Παπακαλιάτης (πάλι), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Το ερωτικό μας σχόλιο: Το μάνα-κόρη στο έδειξε, δύο αδέρφια με την ίδια γυναίκα είχες δει; Πάρε το "Να με προσέχεις" και κάνε διατριβή στο μπέρδεμα. Ποιος πρόσεχε ποιον; Ο κακός χαμός σου λέει. Τι αγάπη έχει σε αυτά τα ερωτικά αλισβερίσια. Τελικά τον παράτησαν και εδώ; Δε θυμάμαι, είναι όλα θολά. Με αποσυντόνισε ο Χριστόφορος.

3. Dolce Vita



Τριπλέτα: Άννα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κατερίνα Ζιώγου

Το ερωτικό μας σχόλιο: Τα θυμήθηκες τα του Χριστόφορου; Πάμε και σε κωμωδία γιατί και εκεί τα τρίγωνα κάνουν δουλίτσα, AGB είναι αυτή. Η Χριστίνα, ο Αντώνης και η Ντορίτα. Μάνα, κόρη και μανάρι. Δεν έχουν ψυχή οι χήρες; Δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα; Τα έφτιαξε με τον γκόμενο της κόρης της; Δεν το 'θελε. Μη γίνεσαι Όλγα Μαρκάτου.

4. Αναστασία



Τριπλέτα: Μυρτώ Αλικάκη, Μηνάς Χατζησάββας, Άλκης Κούρκουλος

Το ερωτικό μας σχόλιο: Σα δε ντρέπεται το ......... Για μαντέψτε τι είπε η γιαγιά μου όταν κατάλαβε τι ρόλο είχε η Αναστασία. Βρωμοθήλυκο την ανέβαζε, αναθεματισμένη την κατέβαζε. Την βρίζει ακόμα που τα είχε και με πατέρα και με γιο. Μια γυναίκα δύο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες που λέει και το άσμα. Τα ακούς Αναστασία; Τα ακούω να λες.

5. Εγκλήματα



Τριπλέτα: Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Υρώ Μανέ

Το ερωτικό μας σχόλιο: Τόσο γέλιο μόνο αυτό το ερωτικό τρίο θα μπορούσε να μας χαρίσει. Ο Αλεκάρας ήταν παντρεμένος με τη Σωσώ, ερωτεύτηκε όμως σφόδρα τη Φλώρα και στον Ant1 έτριβαν τα χέρια τους να φύγει η επιτυχία από πάνω. Απ΄την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω; Ο χασάπης διάλεξε το πιτσί κοκό (αν με καταλαβαίνεις).

6. Ψίθυροι Καρδιάς



Τριπλέτα: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Απόστολος Γκλέτσος, Μιχάλης Ιατρόπουλος

Το ερωτικό μας σχόλιο: Πριν γίνει δήμαρχος ο Απόστολος, είχε γίνει μπαλαμός πάνω σε ένα φεγγάρι που ήταν και καράβι. Τι έρωτας ήταν αυτός; Κάθε εβδομάδα βάζαμε φούστα κλαρωτή και γαρύφαλο στο αυτί και στηνόμασταν να δούμε Mega. H gypsy heart της Ερατούς σαγήνευσε τον Αποστόλη το Γκλέτσο και την έκλεψε από τον Ιατρόπουλο. Wrong. Δεν τα βάζεις με τον Ιατρόπουλο, άκου που σου λέω.

7. Πίσω στο σπίτι



Τριπλέτα: Αποστόλης Τότσικας, Άννα Μενενάκου, Τζένη Θεωνά

Το ερωτικό μας σχόλιο: Το τρίο στα χρόνια του Μνημονίου. Ο Αποστόλης θυσιάστηκε για το χρέος. Έδωσε το κορμί του στη Γερμανίδα Άντζελα για να καταφέρει ένα haircut. Αντώνη Σαμαρά τα βλέπεις; Έτσι κάνουν οι άντρες οι σωστοί, οι πρόστυχοι. Ανακηρύσσεται μπέρδεμα της οικονομικής κρίσης. Όλα από τη ζωή βγαλμένα.

8. Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή



Τριπλέτα: Γιώργος Παρτσαλάκης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Μαρία Παπαλάμπρου

Το ερωτικό μας σχόλιο: Τι να κάνει και ο Μάκης; Πώς να κρατηθεί που είναι και τίγρης στο ζώδιο. Τον ξελόγιασε η μικρή και τον ανάγκασε να ζει παράλληλη ζωή. Βέβαια, με κολλητό τον "Ακάλυπτο" η μία εξωσυζυγική σχέση είναι "όσο πατάει η γάτα". Καμία απιστία, τον αέρα σου πήρες βρε.

9. 50-50



Τριπλέτα: Σάκης Μπουλάς, Βάνα Ραμπότα, Νικολέττα Καρρά

Το ερωτικό μας σχόλιο: Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε. Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή. Γιατί όχι ο Παυλίτος; Κλασική φυσιογνωμία συζύγου που θέλει να είναι και μέσα και έξω από το σπίτι παράλληλα, με εξωσυζυγική σχέση και τη γυναίκα κορώνα στο κεφάλι του. Μη σου τύχει φίλη μου.

10. Δύο Ξένοι



Τριπλέτα: Νίκος Σεργιανόπουλος, Εβελίνα Παπούλια, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Το ερωτικό μας σχόλιο: Αφού τη Μίνα δεν την ήθελε η πεθερά, ο Κωνσταντίνος δε θα έβρισκε άλλο κορίτσι; Η μανούλα πάνω από όλες σας. Δύο κόσμοι, ένα πάθος, τρεις πρωταγωνιστές, τεράστιο σουξέ. Τη Μίνα μην την κλαις, τα έφτιαξε με τον Χρήστο Αντωνιάδη, τον αοιδό για αυτό και δεν την έβαλα στη φωτογραφία.

11. Το σημάδι του έρωτα



Τριπλέτα: Βάνα Μπάρμπα, Στράτος Τζώτζογλου, Τζένη Μπότση

Το ερωτικό μας σχόλιο: "Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα;" Σε κατάλαβαν βρε Στράτο μου. Η Βάνα είναι φλόγα, η Βάνα είναι πυρκαγιά, αλλά κρατήσου βρε πουλάκι μου λιγάκι. Δεν αφήσατε στάβλο για στάβλο, το 'μαθε και η Μπότση.

12. Το Δις Εξαμαρτείν



Τριπλέτα: Νένα Μεντή, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Χάρης Σώζος

Το ερωτικό μας σχόλιο: Αυτά συμβαίνουν στα κανάλια. Με άλλον παντρεύεσαι, με άλλον κοιμάσαι. Έτσι και η Άννα Ραγιά. Μπλέχτηκε στα δίχτυα του Πέτρου Αθανασιάδη, ενώ ήταν παντρεμένη με το Γιάννη Σωτηρόπουλο. Μπερδεύτηκες; Αυτά έχουν τα τρίγωνα. Κόλαση το "Μίντια Τσάνελ".

13. Η αγάπη ήρθε από μακριά



Τριπλέτα: Λίνα Σακκά, Πασχάλης Τσαρούχας, Κώστας Σόμμερ

Το ερωτικό μας σχόλιο: Θα κλείσω με αυτή την αγάπη που ήρθε από μακριά, Τεπελένι μεριά. Τον άφησε το μεγαλογαιοκτήμονα και τριγυρνούσε στους αγρούς με τον ξανθό Αλβανό. Ένας παράνομος έρωτας και ένας έξαλλος Τσαρούχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου