Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 20, 2014

Συλλεκτικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη για αφίσα – Γυμνή με τα μαλλιά στο στήθος


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το να είναι κάποιος ερωτευμένος ή να έχει πάθος με την Ελένη Μενεγάκη, ειδικά στη φάση της εφηβείας που όλα τα αγοράκια την πατάνε με μεγαλύτερες τους γυναίκες, είναι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά το να έχει και αφίσες της στο δωμάτιο του παραπάει.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, τραγουδιστής και συνεργάτης του Μιχάλη Κουινέλη στο The Voice, ήταν καλεσμένος στη χθεσινοβραδινή εκπομπή των Καρντάσιανς και είπε στο Γρηγόρη, τη Μαρία και τον Δημήτρη ότι όταν ήταν στην εφηβεία είχε μεγάλο πάθος για την παρουσιάστρια και αφίσα στο δωμάτιο του και μάλιστα στο ταβάνι.

«Την είχα αφήσει πολύ καιρό. Όλη την εφηβεία μου την πέρασα έτσι» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Και δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Αυτή που είναι μόνο με το τζιν και τόπλες, με το φακό να την τραβάει από την πίσω πλευρά και το πλούσιο στήθος της να ταράζει είναι σίγουρα η κορυφαία. Αλλά ποιος μπορεί να αψηφήσει αυτή που η Ελένη ως άλλη γοργόνα με φόντο τη θάλασσα μένει γυμνή και βάζει τα μαλλιά της στο στήθος; Ή αυτή που είναι γυμνή και ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ένα σεντόνι να την καλύπτει;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου