Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 17, 2014

Όχι οι Γερμανοί! Οι Τούρκοι [και το ισλάμ] ξανάρχονται...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δεν υπάρχει τίποτα πιο θλιβερό, από το να παρακολουθείς σε απευθείας μετάδοση τον επιθανάτιο ρόγχο ενός [άλλοτε] περήφανου κι ελεύθερου λαού.

Αλλά αυτή η συλλογική θλίψη μετατρέπεται σε τραγωδία όταν ξέρεις πως, μαζί μ’ αυτόν τον λαό, αργοπεθαίνεις εσύ και τα παιδιά σου.

Γιατί η μοίρα των Ελλήνων είναι κοινή.

Είτε βιώνουν το τέλος της ιστορίας τους, ως τραγωδία, είτε το βιώνουν ως κωμωδία, χειροκροτώντας τους αστείους προδότες και τους βουλιμιαίους άρπαγες, που τους οδηγούν ίσια στον χαμό…



Ξεπατικώνω εδώ αποσπάσματα από άρθρο [ανατριχιαστικό στο νόημα του]  που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής.

Το κείμενο γράφτηκε από άνθρωπο που ήταν παρών, σε μια από τις πιο εξευτελιστικές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας [όσο αυτή υπάρχει ακόμα…]

«…Σωρεία προκλήσεων το Σαββατοκύριακο στην Θράκη με την εισβολή του βουλευτή των Γκρίζων λύκων Λουτφού Τουρκάν, που αλώνισε ανενόχλητος στον νομό Ροδόπης…
Η εθνική κατρακύλα όμως δεν είχε τελειωμό!

Την Κυριακή 13 Ιουλίου, ημέρα απελευθέρωσης της Ξάνθης, κατέφθασε στην Θράκη μας, ο  αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Έμρουλλαχ Ίσλερ
, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Προύσας του Ερντογάν τον Χακάν Τσαβούσογλου, τον πρόεδρο του τουρκικού οργανισμού διεθνούς συνεργασίας και συντονισμού (οργανισμός που προωθεί τον παντουρκισμό από το 1991 γνωστός ως ΤΙΚΑ) Σερντάρ Τζέμ και ο γνωστός ανθέλληνας Χαλίτ Ερέν πρόεδρος του ισλαμικού παντουρκιστικού ιδρύματος για την ιστορία και τον πολιτισμό των τούρκων.

Ήδη στα σύνορα τους υποδέχθηκαν ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής, οι ψευτομουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, οι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Αχμέτ Χατζηοσμάν, μουσουλμάνοι δήμαρχοι και πρόεδροι ψευτοενώσεων και ψευτοσωματείων, τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και η χήρα του Αχμέτ Σαδίκ, μαζί με τον γιό της Λεβέντ και η ηγεσία του τουρκοκόμματος DEB.
Ο Ίσλερ επισκέφθηκε τον ψευτομουφτή  Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και  αργότερα επισκέφθηκε την ψευτοένωση Ξάνθης, όπου τον υποδέχθηκε η ηγεσία της και μίλησε μέσα στην συνεδριακή αίθουσα. Έπειτα ανηφόρισε στο πομακοχώρι Εχίνος Ξάνθης, ενώ εκεί τον περίμεναν και τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες γενιτσαρεμένοι από την αδιαφορία του αθηνοκεντρικού κράτους και την ανεξέλεγκτη  προπαγάνδα των πρακτορίσκων της Άγκυρας Πομάκοι, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. 

Δεν χάσανε ευκαιρία οι διοργανωτές της φιέστας να βάλουν στην διαπασών τα ηχεία παίζοντας το οθωμανικό εμβατήριο της ΑΛΩΣΗΣ 1453

Ούτε εκατό μέτρα μακριά βρίσκεται το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που θύμιζε κατάστημα “κλειστόν λόγω ανακαίνισης”, δίχως να αντιδράσει κανείς ένστολος γι’ αυτήν την πρωτοφανή πρόκληση που διέπραξαν εκείνη την στιγμή οι διοργανωτές και δίχως να έχει το θάρρος κανείς να τους πετάξει έξω από την Θράκη με τις κλωτσιές.
Πιπιλίζουν όπως πάντα την γνωστή καραμέλα… εκτελούμε εντολές! Για καθίστε κύριοι, τι πάει να πει εντολές; Δηλαδή, σας επέβαλε ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κικίλιας ή όποιος άλλος να ανεχθείτε μέσα στην Θράκη τις προκλήσεις των μογγολότουρκων; Κι αν ναι, εσύ ο ένστολος φορώντας το εθνόσημο, πώς επιτρέπεις μέσα στην Ελληνική Θράκη μαςνα παιανίζει ο θούριος της ΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΟΥ 1453;

Άρα, είστε και εσείς συνένοχοι στην εθνική κατρακύλα και στο ξεπούλημα της Θράκης, αφού είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι επικροτείτε με την στάση σας την υποτακτική τακτική στα εθνικά θέματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας… Δεν προτίθεμαι να χαϊδέψω κανενός τα αυτιά. Όταν φοράς το εθνόσημο, έχεις ευθύνη να πράττεις το καθήκον σου και εντολή λαμβάνεις μόνον από το εθνόσημο.
Αν δεν ξυπνήσουν οι συνέλληνες και αν δεν αγαπήσουν πραγματικά και έμπρακτα την Θράκη, πολύ σύντομα το εμβατήριο της άλωσης του 1453 και ο τουρκικός εθνικός ύμνος θα γίνουν καθημερινότητα στις εκδηλώσεις των γενίτσαρων Πομάκων στην Θράκη και τότε η κατάσταση θα είναι σε βάρος μας μη αναστρέψιμη!

Ελληνόψυxος Ακρίτας της Θράκης - Τ.Ο. Ξάνθης»




Ωστόσο, η ολική επαναφορά του τουρκικού ζυγού σε ένα μεγάλο μέρος της χώρας μας, δεν θα γίνει έτσι στο ξαφνικό και στο απροετοίμαστο και κυρίως δεν θα γίνει ερήμην της διεθνούς γραβατοπειρατείας που ήδη δοκίμασε με επιτυχία, παρόμοιες στρατηγικές στην Ουκρανία και στο Κόσσοβο.



Το [διεθνές] σχέδιο προβλέπει πρώτα την σταδιακή διείσδυση του Ισλαμ και τον λαθρεποικισμό των ελληνικών πόλεων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πέμπτη φάλαγγα των μουσουλμάνων στη νότια κοιλιά της Ευρώπης.



Οι ορδές των μωαμεθανών [ασχέτως εθνικότητας] που ήδη συμπεριφέρονται ως κατακτητές στουςμουσουλμανικούς θύλακες, θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να διαλυθεί εν τη γενέσει της κάθε προσπάθεια αντίστασης μιας μειοψηφίας των Ελλήνων, που θα αποφασίσουν να πολεμήσουν [γιατί η πλειοψηφία του πόπολου, καθοδηγούμενη από τους προδότες του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, θα ανοίξει χέρια και πόδια, ώστε να υποδεχθεί τους κατακτητές…]



Η πολιτική, ηθική και φυσική εξόντωση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, η μετατροπή των Ελλήνων σεπολίτες δεύτερης κατηγορίας και ο υποβιβασμός των χριστιανών σε παιδιά ενός κατώτερου θεού, που ήδη έχει συντελεστεί στη χώρα μας, υπό το κράτος και τη βία του εγχώριου δωσιλογικού καθεστώτος, στοχεύει εκεί ακριβώς.

Όταν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας φτάσει στο τελικό στάδιο να μην υφίσταται καμία οργανωμένη πολιτική ή πνευματική δύναμη, ώστε να οργανώσει την αντίσταση του έθνους απέναντι στην εισβολή. 




Οι ελληνόφωνες μάζες έχουν πειστεί από τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, ότι ο κίνδυνος για τις ζωές τους, είναι η αναβίωση του γερμανικού ναζισμού του 20ου αιώνα.

Λυσσαλέα προπαγάνδα μαζικής κλίμακας και από όλα τα μέσα [τηλεόραση, εφημερίδες, κινηματογράφος, συναυλίες, θέατρα, ακόμα κι από περιοδεύοντες γελωτοποιούς του καθεστώτος] ενδοβάλλει στα μυαλά του κοσμάκη σε καθημερινή βάση, το πόσο κακοί ήσαν οι ναζήδες και, κατ’ επέκτασιν, το πόσο επικίνδυνοι είναι οι πολιτικοί αντίπαλοι της παγκοσμιοποίησης και του αφανισμού των εθνών.



Ωστόσο, κανείς δεν θυμίζει στους χαυνωμένους τηλεθεατές ότι η ναζιστική κατοχή κράτησε [σκάρτα] 4 χρόνια, ενώ ο τουρκομουσουλμανικός ζυγός μας φορτώθηκε εδώ για 300 και πάνω έτη.



Το πόπολο βομβαρδίζεται ανηλεώς με τα εγκλήματα των Καλαβρύτων ή του Διστόμου, ενώ αποσιωπούνται παντελώς τα φρικιαστικά βασανιστήρια, οι σφαγές και οι γενοκτονίες του τουρκομουσουλμανικής σκλαβιάς!

Η αποβλάκωση των πολυπολιτισμικών νεοβαρβάρων έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να τους μαθαίνουν το τι ήταν το μπλοκ 10 [όπου παρανοϊκοί ναζήδες έκαμαν πειράματα απάνω σε γυναίκες] αλλά να αγνοούν ότι ο Αλή πασάς έβανε τους τσιγγάνους δήμιους του, να γδέρνουν ζωντανούς ανθρώπους, την ώρα που έτρωγε το μεσημεριανό του!


Η πνευματική παράλυση που προκαλείται από τη φαντασίωση της καταναλωτικής ευμάρειας [και που προωθείται συστηματικά μέσα από όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές] έχει λωβοτομήσει σε τέτοιο βαθμό τις ελληνόφωνες μάζες, ώστε να χάβουν αμάσητη οποιαδήποτε φρικαλεότητα τους παρουσιάζουν ως έργο των Γερμανών ναζήδων και να λησμονούν ότι επί 300 χρόνια, οι τουρκομουσουλμάνοι κατακτητές αργόψηναν στησούβλα ζωντανά τα θύματα τους!

Τα προσωπικά, σεξουαλικά και οικογενειακά αδιέξοδα των στερημένων ελληνόφωνων μικροαστών, τους έχουν τυφλώσει τόσο βαθιά, ώστε να επενδύουν τη διαστρεβλωμένη τους λίμπιντο σε μια άρρωστημεταναστολαγνεία.

Αλβανοί κατσαπλιάδες, ξαναμμένοι μωαμεθανοί και μελαμψοί βιαστές πυκνώνουν τις ονειρικές τουςφαντασιώσεις, υποκαθιστώντας τη συναρπαστική ζωή που δεν έζησαν.

Κανένας όμως δεν τους θυμίζει ότι επί 300 χρόνια οι τουρκομουσουλμάνοι δυνάστες μάζωχναν τα αγόρια τους, είτε για να τα ξεκωλιάζουν στα χαρέμια τους, είτε για να τα στρατολογούν  στις ορδές των γενίτσαρων, ενώ πνίγανε τα κορίτσια τους, βυθίζοντας τα στα νερά του Βοσπόρου, δεμένα σε ένα σάκο, μαζί με αγριεμένες γάτες.



Η επιστημονική προπαγάνδα του καθεστώτος, έχει αποπροσανατολίσει ολοκληρωτικά τους εγκεφάλους των ελληνόφωνων, βάνοντας τους στη θέση του αρχέγονου μπαμπούλα τον Χίτλερ, την ίδια στιγμή που οι απόγονοι του Μπαγιαζήτ, του Ορχάν και του Σελίμ του μέθυσου, βρίσκονται προ των πυλών.

Το προαναγγέλλουν οι μουεζίνηδες τους, στα τζαμιά που τους χτίζουμε και στο τέμενος που θα τους χαρίσουμε, μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας μας [όσο ακόμα είναι δική μας…]



Όχι λοιπόν οι Γερμανοί! Οι τούρκοι [και το ισλάμ] ξανάρχονται.

Και αυτή τη φορά, την κερκόπορτα θα την έχουμε ανοίξει εμείς οι ίδιοι…

          

Κι όταν θα ξανάρθουν, όταν θα ολοκληρωθεί το σχέδιο της εξαφάνισης των εθνών από τη διεθνή γραβατοπειρατεία, η κατάσταση που θα δημιουργηθεί τότε στην διαμελισμένη Ελλάδα, δεν θα τους αρέσει διόλου!

Τα «ανοιχτά σύνορα» για τα οποία κάμουν σήμερα λόγο οι προπαγανδιστές της αριστεράς, θα μετατραπούν σε «κλειστά στρατόπεδα συγκεντρώσεως» για όσους θα μιλάνε ελληνικά!

Οι ωραίες φαντασιώσεις των πολυπολιτισμικών κυριών για έναν πιθανό βιασμό τους από ασιάτες καβαλλάρηδες, σαν αυτούς που χαλβαδιάζουν στα τούρκικα σήριαλ, θα εξελιχθεί στον εφιάλτη της μαντίλας και της μπούρκας, ενώ οι ονειρώξεις για μια πολυπολιτισμική παρτούζα με μελαμψούς πηδήκουλες, θα εκπέσει στη θλιβερή πραγματικότητα της σκαμπίλας, όποτε τολμήσουν να βγάνουν βόλτα τον σκύλο τους.



Δυστυχώς για το ελληνόφωνο πόπολο, η εικονική πραγματικότητα ενός κόσμου χωρίς έθνη, χωρίς θρησκείες, χωρίς φυλές και χωρίς φύλα, υπάρχει μοναχά στα σχέδια των μηχανικών του mind controlπου τους έχουνε αιχμαλωτίσει τη σκέψη.

Η σκληρή πραγματικότητα, όταν θα περάσουν πια από το στάδιο της ονείρωξης, θα είναι ένας κόσμος εργατών/δούλων, όπου οι ιμάμηδες και οι διαφημιστές θα μοιράζονται τον βαθμό υποταγής στα κελεύσματα του παγκοσμιοποιημένου συστήματος.



Τα αφανή κογκλάβια των μεγιστάνων του πλούτου που επεξεργάζονται τα σχέδια της ολοκληρωτικής εξαφάνισης των εθνών/κρατών, δεν το κάμουν για να δημιουργηθεί επί γης ένας πολυπολιτισμικός παράδεισος, όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι ίσοι, ασχέτως χρώματος, πίστης ή καταγωγής.

Το κάμουν επειδή χρειάζονται φτηνά χέρια για τα εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους.

Κι η ύπαρξη συλλογικών ταυτοτήτων όπως το έθνος, η φυλή ή το φύλο τους είναι εμπόδιο στην ισοπεδωτική ομοιομορφία των ανδρείκελων που θέλουν να δημιουργήσουν.

Γιατί ο καλύτερος σκλάβος είναι αυτός που δεν έχει πια ούτε όνομα, ούτε ιστορία.

Όπως ακριβώς οι ελληνόφωνες μάζες που θωρούν ότι κινδυνεύουν από τον Χίτλερ, ενώ ο Αττίλας έχει μπει κιόλας στην αυλή τους…

     

Α, και κάτι ακόμα...

Αν ποτέ στηθεί σ' αυτόν τον τόπο μια νέα δίκη τύπου Νυρεμβέργης, θα είναι για να δικαστεί το σκυλολόι του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου [όλους και όλες], που συνυπέγραψαν την πολιτική, εθνική και ιστορική ευθανασία της Ελλάδας... 

Όσο για τους οπαδούς τους [δηλαδή το 90% των ελληνόφωνων μαζών] η πιο βαριά καταδίκη τους θα είναι ότι θα ζήσουν σ αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο που στήνεται σήμερα με τη συγκατάθεση τους, γι' αυτούς και τα παιδιά τους... 

http://attikanea.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7569.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου