Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 23, 2014

Διαφορετικά "μέντιουμ" με "καρμπόν" χαρίσματα



"Μάγοι" από την... Αφρική έφτασαν στα Τρίκαλα και τάζουν από ερωτικές επιτυχίες μέχρι και δικαστικές νίκες σε όποιους τους εμπιστευτούν.

Το αξιοπερίεργο όμως σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι οι δυο μάγοι, ο KANMBEMBA και ο BATURA τάζουν ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Το κείμενο των δυο αγγελιών είναι "καρμπόν" με μόνη διαφορά το όνομα και το τηλέφωνο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
«Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ανεξάρτητα από ποια είναι τα προβλήματά σας. Μπορώ να σας βοηθήσω να λύσετε τα δυσκολότερα από αυτά, στο μικρότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον, ακόμα και αν έχετε απογοητευτεί από άλλους πνευματιστές. Μπορώ να κάνω τους ερωτευμένους καλύτερα από πριν. Μπορώ να κάνω αγνώστους μεταξύ τους ανθρώπους να ερωτευθούν. Επίσης δίνω πανίσχυρο φυλακτό για προστασία. Λύνω σημαντικές δικαστικές υποθέσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Επιτυχίες επαγγελματικές, συμβουλές και πολλά άλλα».Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, οι δυο αγγελίες δημοσιεύτηκαν την ίδια μέρα σε δυο διαφορετικές εφημερίδες με διαφορετικά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου