Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2016

Παιδόφιλος προσπάθησε να βιάσει τη 12χρονη κόρη της φίλης του


Σεσημασμένος παιδόφιλος εκμεταλλεύτηκε την φιλική του σχέση με οικογένεια και αποπειράθηκε να βιάσει την 12χρονη κόρη τους. Ο δράστης είχε απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανηλίκου πριν 7 χρόνια, όμως του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι


Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ένας 37χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.





Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, προέκυψε ότι ο συλληφθείς τον περασμένο Φεβρουάριο, ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Το 12χρονο κοριτσάκι αρχικά δεν είπε τίποτα, στη συνέχεια όμως εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του την φρίκη που έζησε στα χέρια του πρώην πλέον συντρόφου της, που και σε αυτή την περίπτωση, εκμεταλλεύτηκε την συχνή πρόσβαση στο σπίτι και την οικογένεια και λίγο κόντεψε να πέσει θύμα βιασμού από αυτόν…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης διατηρούσε σχολή πολεμικών τεχνών στην Αθήνα και άρα είχε πρόσβαση σε ανήλικα παιδιά.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου