Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2016

27χρονος Γάλλος έκανε μάταια ωτοστόπ επί τέσσερις ημέρες στη Νέα Ζηλανδία και προκάλεσε πανδαιμόνιο

Ένας 27χρονος Γάλλος φέρεται να κατέστρεψε πινακίδες και να επιτέθηκε σε αυτοκίνητα σε ένα μικρό χωριό στη Νέα Ζηλανδία, όταν πέρασε τέσσερις ημέρες κάνοντας ανεπιτυχώς ωτοστόπ.

Ο άνδρας κατηγορείται για σκόπιμη πρόκληση ζημιών και το διαβατήριό του κρατείται από τις αρχές. Ο ίδιος φέρεται να έριξε μια βαριά πέτρα σε πινακίδα που έγραφε «Καλώς ήλθατε στο Punakaiki», να έριξε άλλες πινακίδες σε ποτάμι και να επιτέθηκε φραστικά κατά οδηγών. Ο 27χρονος περίμενε μάταια επί τέσσερις ημέρες να σταματήσει κάποιο αυτοκίνητο για να μεταβεί σε άλλη πόλη της περιοχής, γεγονός που τον εξόργισε.

«Είναι ένας κακομαθημένος millennial και δημιούργησε πανδαιμόνιο. Όμως όλο αυτό τον καιρό στεκόταν στο λάθος σημείο για να κάνει ωτοστόπ. Σε μια στροφή με δύσκολη ορατότητα και χωρίς κάποιο χώρο για να σταματήσουν τα αυτοκίνητα», εξηγεί ο Neil Mouat, ένας ντόπιος που κάλεσε τελικά τις αρχές.

«Ο δρόμος είχε κίνηση αλλά ο άνδρας δεν είχε τύχη, ίσως λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του. Μας είπε ακόμα ότι δεν είχε φάει για δύο μήνες και ίσως αυτό τον έκανε να τα χάσει», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου