Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 26, 2016

Αυτός είναι ο 35χρονος που επιχείρησε να πουλήσει τις φωτογραφίες της Πίπα Μίντλετον



Βρέθηκε ο ένοχος της υποκλοπής 3.000 φωτογραφιών της αδερφής της Κέιτ Μίντλετον, από τον λογαριασμό της στο iCloud (pics)


Ένας 35χρονος μανιώδης παίκτης PlayStation είναι πίσω από την υποκλοπή 3.000 φωτογραφιών της Πίπα Μίντλετον από τον λογαριασμό της στο iCloud. Ο Νέιθαν Ουάιτ, άνεργος πατέρας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο Νόρθαμπτονσαϊρ, στην ανατολική Αγγλία.



Νωρίτερα είχε προσπαθήσει να πουλήσει στην εφημερίδα The Sun τις επίμαχες εικόνες, στις οποίες, μεταξύ άλλων, φαίνονται τα παιδιά της αδερφής της Πίπα, Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η Πίπα με νυφικό και μια γυμνή φωτογραφία του αρραβωνιαστικού της, Τζέιμς Μάθιους.






Η Σκότλαντ Γιαρντ έκανε "φύλλο και φτερό" κατά τη διάρκεια της νύχτας το αξίας 230.000 ευρώ σπίτι του δράστη, ο οποίος έμενε σ' αυτό με την αρραβωνιαστικιά του και τα παιδιά τους, όπως και το αυτοκίνητό του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου