Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 26, 2016

Ηλεία: 68χρονος έχασε τη ζωή του από δάγκωμα ποντικού

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Πολλά περίεργα τελευταία στην Ηλεία... Τη ζωή του έχασε ένας 68χρονος άνδρας ο οποίος παραθέριζε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Ροβιάτας έξω από την Αμαλιάδα, καθώς φέρεται να δέχθηκε δάγκωμα από ποντικό μέσα σε χωράφι.



Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο του Πύργου , καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση. Γρήγορα όμως εμφάνισε συμπτώματα λεπτοσπείρωσης και τελικά σε λιγότερο από 24 ώρες κατέληξε.



Από την ώρα που εισήχθη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας ο άνδρας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Ο κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος που έγινε οδήγησε τους γιατρούς στο συμπέρασμα πως ο ηλικιωμένος είχε προφανώς προσβληθεί από τη νόσο και άρχισε να παρουσιάζει μεταξύ άλλων διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Η κατάσταση της υγείας του επέβαλε τη μεταφορά του και νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας και έτσι αφού υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στη ΜΕΘ Πύργου, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Γ.Ν. Ηλείας. Φτάνοντας όμως εκεί το ασθενοφόρο ο 68χρονος κατέληξε. Η σωρός του μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.





Αόρατα Γεγονότα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου