Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 28, 2016

Αυτές Είναι οι 7 πιο Πολύχρωμες Πόλεις στον Κόσμο


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Τόσο χρώμα δεν έχετε δει ούτε σε πίνακες ζωγραφικής! Αυτές οι πολύχρωμες πόλεις ντουμπλάρουν και σαν έργα τέχνης!

Πόσο όμορφο θα ήταν να βλέπαμε αυτά τα χρώματα από κοντά...

Άλλο χρώμα οι τοίχοι, άλλο οι εξώπορτες και άλλο τα κάγκελα...

La Boca, Μπουένος Άιρες Με άχρηστα υλικά που μάζευαν οι μετανάστες στο παρελθόν από τα ναυπηγεία και μπογιές που περίσσευαν από πλοία έφτιαξαν την πιο πολύχρωμη γειτονιά του Μπουένος Άιρες. Η πόλη αυτή είναι γεμάτη cafe και μικρά δρομάκια που φαίνεται σαν να ξεπήδησαν από τη δεκαετία του 1950. Έξω από αυτή την τόσο τουριστική περιοχή υπάρχουν φτωχιές γειτονιές με μεγάλη εγκληματικότητα. Ουσιαστικά η La Boca αναπτύχθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια για να μπορέσει να εξελιχθεί σε τουριστικό προορισμό.

Χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα.

Είναι απίστευτο το πόσο όμορφα έχουν συνδυαστεί τα χρώματα...

Camla Stan, Στοκχόλμη Η όμορφη πόλη της Στοκχόλμης φιλοξενεί τα πιο σπουδαία κτίρια της πόλης τα οποία ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως τα συγκεκριμένα κτίρια είναι βαμμένα στις διάφορες αποχρώσεις του χρύσου δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια από τις πιο παλιές πόλεις της Ευρώπης. Στην όμορφη αυτή πόλη βρίσκεται και το μπαρόκ παλάτι Royal Palace το οποίο χτίστηκε τον 18ο αιώνα. Έχει πάνω από 600 δωμάτια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα παλάτια στον κόμσο.

Η πόλη αυτή έγινε γνωστή μετά από τα γυρίσματα μιας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Richard Burton.

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις...

Puerto Vallarta, Μεξικό H πανέμορφη αυτή παραθαλάσσια πόλη του Μεξικό έγινε γνωστή όταν το 1964 γυρίστηκε σε αυτήν η ταινία «Η νύχτα της Ιγκουάνα» με πρωταγωνιστή τον Richard Burton ο οποίος πήγε εκεί μαζί με την τότε αγαπημένη του Elizabeth Taylor. Η πόλη έχει τόσο μεγάλη τουριστική κίνηση που μπορεί να παρομοιαστεί με αυτήν του Ακαπούλκο. Μάλιστα ο τουρισμός αποτελεί το 50% της οικονομίας της πόλης. Τα χρώματά της πάντως είναι φανταστικά.

Πραγματικά μοιάζει σαν αυτή η εικόνα να είναι φτιαγμένη στο photoshop... αλλά δεν είναι.

Και ποιος δεν θα ήθελε να βρεθεί εκεί  το καλοκαίρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου