Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 27, 2016

Έντεκα all-inclusive θέρετρα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Εσάς, ποιο είναι το αγαπημένο σας resort;
Ας το παραδεχτούμε, οι all-inclusive διακοπές μπορούν να σας απαλλάξουν από κάθε ανησυχία.

Δεν έχει τόσο σημασία το μέρος που θα
επιλέξετε, αλλά το ότι μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, όλα θα είναι έτοιμα και δεν θα χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το «μικρό σας δαχτυλάκι».

Παρακάτω ακολουθούν τα έντεκα αγαπημένα στους ταξιδιώτες all-inclusive πολυτελή resort σε όλον τον κόσμο, όπως τα αξιολόγησαν στο Tripadvisor.





CONSTANCE MOOFUSHI - ΜΑΛΔΙΒΕΣ

Το πεντάστερο Constance Moofushi στις Μαλδίβες είναι ιδανικό για τους λάτρεις των καταδύσεων, καθώς βρίσκεται μόλις 30 λεπτά από τα καλύτερα σημεία κατάδυσης στον κόσμο. Τα 110 ρουστίκ δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ, top-notch συστήματα ψυχαγωγίας, προσφέροντας απίστευτη θέα από τον Ινδικό Ωκεανό, ενώ ορισμένα από αυτά βρίσκονται ακόμη και πάνω στη θάλασσα.





THE ROYAL HIDEAWAY PLAYACAR - ΠΛΑΓΙΑ ΝΤΕΛ ΚΑΡΜΕΝ

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή ακίνητα της Πλάγια Ντελ Κάρμεν. Το The Royal Hideaway Playacar διαθέτει πολλαπλές ανέσεις, ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα, πολλές πισίνες και το καλύτερο φαγητό της περιοχής.





SAMABE BALI SUITES & VILLAS - ΜΠΑΛΙ

Το Samabe Bali είναι ένα υπερ-πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της Nusa Dua. Οι 81 σουίτες και βίλες του είναι κομψές και μοντέρνες, με ένα πανέμορφο συνδυασμό σύγχρονης και παραδοσιακής ινδονησιακής διακόσμησης, top-notch παροχές ψυχαγωγίας και μπαλκόνια με απεριόριστη θέα στον ωκεανό.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου