Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 26, 2016

Έτσι θα λειτουργήσει ο Alpha χωρίς τηλεοπτική άδεια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι προετοιμασίες για το πρόγραμμα του Alpha ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν συνεχίζονται κανονικά, με…
σέντρα την 3η Οκτωβρίου, παρόλο που έρχεται “μαύρο”, όπως έχει προαναγγείλει η Κυβέρνηση για τα κανάλια που δεν έχουν άδεια. Που ποντάρουν λοιπόν οι άνθρωποι του καναλιού;

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει ένα είναι πολύ δυνατό και αξιόπιστο πλάνο το οποίο εγγυάται πως τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει μετά το τέλος της προθεσμίας που έχει δώσει η Κυβέρνηση (σ.σ. 90 ημέρες μετά τον διαγωνισμό).

Το πρώτο πράγμα που εξετάζει ο πρόεδρος του καναλιού της Κάντζας είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας του Alpha με τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Αν όμως δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει αποφασίσει το πρόγραμμα του Alpha να βγαίνει από το Channel Nine σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το οποίο του ανήκει. Με αυτόν τον τρόπο υπολογίζεται πώς θα έχει πρόσβαση στο πρόγραμμα, περίπου το 70% της χώρας.

Παράλληλα, ο Alpha θα εκπέμψει και μέσα από Nova και ΟΤΕ οπότε θα εξασφαλίσει την μετάδοση του προγράμματος του Alpha σε όλη την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου