Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 27, 2016

Αγίας Παρασκευή

                                                                       ΑΘΗΝΑ 26-9-2016     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τη συμπαράστασή του και τη
στήριξη του στους εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής που βρίσκονται σε κατάληψη από το πρωί της Πέμπτης 22-9-2016 προκειμένου να ανακληθεί η απόλυση της συναδέλφου που εργαζόταν επί 7 χρόνια με τους προσωρινούς πίνακες.

Παρά το γεγονός ότι η Διοίκηση του Δήμου είχε πάρει απόφαση μέσα από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι στηρίζει τους συγκεκριμένους εργαζόμενους μετά από αίτημα του Σωματείου.
Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η άποψη μας για το ρόλο της συγκυβέρνησης. Έρχεται να υλοποιήσει το σύνολο της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων που δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν.
Σήμερα το σύνολο των δήμων υπολειτουργούν λόγω της έλλειψης προσωπικού. Και αντί η Διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής να απαιτήσει τη Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις αλλά και τη πρόσληψη Μόνιμου Προσωπικού προχωρά στην ανακύκλωση των εργαζομένων παίζοντας με το εργασιακό μέλλον των συναδέλφων. Οι εργαζόμενοι υπενθυμίζουμε ότι δουλεύουν για 7 χρόνια τώρα.
Στόχος τους να τσακίσουν το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά και να την αντικαταστήσουν με ευέλικτες μορφές των 2μηνων και των 2μήνων, να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες των δήμων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Λέει ψέματα το Υπουργείο όταν δηλώνει άγνοια για το θέμα. Το θέμα του ήταν γνωστό, το είχαν θέσει οι ταξικές δυνάμεις μέσα στο καλοκαίρι και είχε υποσχεθεί άμεση λύση.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του και τη στήριξη του στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων. Παράλληλα καλούμε τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στις υποσχέσεις της Διοίκησης του Δήμου και του Υπουργείου.  Να απαιτήσουν τώρα την άμεση ανάκληση της απόλυσης και τη ταυτόχρονη Μονιμοποίηση της  συναδέλφου αλλά και των υπολοίπων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ


       


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου