Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Τραγικό! Κάμερα ασφαλείας καταγράφει άνδρα να προσπαθεί να στραγγαλίσει τη μητέρα του (βίντεο)Σοκαρισμένη είναι η Ινδία από τις εξωφρενικές εικόνες όπου άνδρας προσπαθεί να στραγγαλίσει την ηλικιωμένη μητέρα του με την ενθάρρυνση
της συζύγου του. Μάλιστα, όπως μπορεί κάποιος να δει από το βίντεο ο άνδρας, που ονομάζεται Surendra Vaidya, έχει περάσει ένα κομμάτι πανί γύρω από το λαιμό της 80χρονης μητέρας του και με αυτό να προσπαθεί να τη στραγγαλίσει.

Ενώ η ηλικιωμένη προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή χτυπώντας χέρια και πόδια, η σύζυγος του ακούγεται να τον ενθαρρύνει και να σχολιάζει κυνικά: Αυτή η γυναίκα είνα πολύ πεισματάρα.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης παρούσα στο περιστατικό ήταν και η εγγονή της 80χρονης, την οποία οι γονείς της καλούσαν να την μαχαιρώσει στο στομάχι.

Τελικά την ηλικιωμένη γλίτωσε ένα μέλος ΜΚΟ που ενημερώθηκε για το τι συνέβαινε και έφτασε έγκαιρα στο σπίτι της προκειμένου να σταματήσει το γιο της από το να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του.

Τόσο ο Surendra Vaidya όσο και η σύζυγός του έχουν συλληφθεί ενώ πληροφορίες θέλουν τον Vaidya να κακοποιούσε επί σειρά ετών την μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου