Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2016

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Έλενας Όλτερσντορφ στα Πετράλωνα



Η 50χρονη από τότε που έχασε την άντρα της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ενώ άφησε την κάρτα αναλήψεών της σε γειτόνισσά της που την εκμεταλλευόταν για να της αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 50χρονης Ουκρανής Έλενας Όλτερστντορφ που εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου 2016 από το σπίτι της στα Πετράλωνα. Η δήλωση εξαφάνισης της έγινε από την μητέρα της που ήρθε στην Αθήνα από το εξωτερικό για αυτόν τον σκοπό, στις 14 Ιουλίου 2016.





Η 50χρονη ήταν αρκετά ευκατάστατη, όχι ιδιαίτερα εύπορη όμως, καθώς είχε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό με τον Έλληνα σύζυγό της, τον οποίο έχασε το 2014. Από τον θάνατο του συζύγου της και μετά, από ένας ευτυχισμένος άνθρωπος σταδιακά κατέληξε ένα ράκος και άρχισε να αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και τάσεις αυτοκτονίας.

Μάλιστα, πέρυσι το καλοκαίρι πραγματοποίησε απόπειρα αυτοκτονίας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο “Σωτηρία” από τις 13-17 Ιουλίου 2015.

Το μεγάλο μυστήριο στην υπόθεσή της είναι ότι φέρεται να άφησε η ίδια την τραπεζική της κάρτα σε μία Ελληνίδα φίλη και γειτόνισσά της για να τακτοποιήσει λογαριασμούς της και εκκρεμότητες και στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι της, παραμένοντας έκτοτε εξαφανισμένη.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε φυσιολογικές κλήσεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες μέχρι και πριν την εξαφάνισή της, όμως από την ημέρα εξαφάνισής της και μετά δεν έγινε η παραμικρή κλήση...

Αυτό που προκάλεσε την προσοχή της Ασφάλειας Πετραλώνων όμως ήταν το αποτέλεσμα της άρσης του τραπεζικού απορρήτου, από το οποίο προέκυψαν μαζικές αναλήψεις μετρητών και αγορές με την κάρτα της αγνοούμενης από την φίλη της και τον γιο της... συνολικού ύψους 15.000 ευρώ.

Οι ίδιοι το παραδέχτηκαν αυτό στις καταθέσεις τους και πως μπορούσαν άλλωστε να το αρνηθούν, αφού κάμερα τράπεζας έπιασε τον γιο της γειτόνισσας να πραγματοποιεί μεγάλες αναλήψεις μετρητών από υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά με της κάρτα της Έλενας Όλτερσντορφ.

Οι εγκληματολογικές έρευνες δεν έχουν εξάγει συμπεράσματα τυχόν εγκληματικής ενέργειας, από την μέχρι στιγμής έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητό της, ωστόσο σίγουρα εξετάζεται ακόμα ο ρόλος της φίλης και γειτόνισσάς της και του γιού της, με την πιθανότητα να έπαιξαν ρόλο στην εξαφάνισή της.

Μέχρι στιγμής πάντως, προκύπτουν ενδείξεις ότι πιθανόν η 50χρονη Έλενα να έφυγε από το σπίτι της την μοιραία εκείνη ημέρα με σκοπό να αυτοκτονήσει και εάν δεν προκύψουν άλλα στοιχεία περί του αντιθέτου, είναι πολύ πιθανόν η γειτόνισσα και ο γιος της να κατηγορηθούν το πολύ για υπεξαίρεση.

Βεβαίως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πετραλώνων ερευνούν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή και βήμα-βήμα, καθώς δεν έχουν ακόμα απορρίψει την πιθανότητα εμπλοκής της γειτόνισσας και του γιου της στην εξαφάνιση της 50χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου