Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Πατέρας – «τιμωρός»: Σέρνει την κόρη του από τα μαλλιά μέσα σε σουπερμάρκετ (φωτο)Ένα περίεργο περιστατικό διερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών Το περιστατικό συνέβη
σε μεγάλο σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας, όταν αρκετοί πελάτες είδαν έναν πατέρα να σέρνει κυριολεκτικά τη μικρή του κόρη από τα μαλλία στους διαδρόμους του σούπερμαρκετ.Ένα ζευγάρι που είδε το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία όταν άκουσε το κοριτσάκι να λέει κλαίγοντας «σε παρακαλώ, σταμάτα. Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω. Σε παρακαλώ, σταμάτα!».

Η γυναίκα είδε τον άντρα να σέρνει το κορίτσι από τα μαλλιά, τα οποία ήταν τυλιγμένα πάνω στη χειρολαβή του καροτσιού του σουπερμάρκετ. Μάλιστα, όταν του έκαναν παρατήρηση για αυτή του τη συμπεριφορά, εκείνος τους είπε να «κοιτάνε τη δουλειά τους».

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η γυναίκα έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας πάνω από 100.000 «shares». Σε αυτό το post η γυναίκα που ανέφερε το περιστατικό εξήγησε το τι συνέβη, και μάλιστα τόνισε ότι ο αστυνομικός που κατέφθασε στο σουπερμάρκετ απλά της είπε ότι «ο πατέρας έχει το δικαίωμα να πειθαρχεί τα παιδιά του».«Ο κόσμος μού λέει ότι έκανα λάθος που θέλησα να προστατεύσω το μικρό κορίτσι, αλλά μπορείς να πειθαρχείς ένα παιδί χωρίς να τα σέρνεις από τα μαλλιά τους, ειδικά μέσα στο σουπερμάρκετ» έγραφε σε ανάρτησή της.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό επειδή ο πατέρας έθεσε σε κίνδυνο το παιδί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου