Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 26, 2016

Τα δέκα πιο περίεργα εστιατόρια του κόσμου



Έτσι όπως τα αξιολόγησαν οι χρήστες του TripAdvisor


Εστιατόρια – σπηλιές, υποβρύχια τραπέζια, νίντζα πάνω από τα πιάτα. Το TripAdvisor συγκέντρωσε και παρουσίασε με βάση τα σχόλια των πελατών, τα δέκα πιο περίεργα ρεστοράν του κόσμου





SCI-FI DINE-IN THEATER

Ένα εστιατόριο σαν μια παλιά κινηματογραφική ταινία. Βρίσκεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ και οι πελάτες μπορούν να παρακολουθήσουν όσο τρώνε κλασικές αμερικανικές ταινίες που θυμίζουν τους παλιούς drive-in κινηματογράφους.





DANS LE NOIR?

Βρίσκεται στο Παρίσι και το περίεργο στο συγκεκριμένο εστιατόριο είναι ότι όλοι τρώνε στο απόλυτο σκοτάδι. Το τι τρως και πώς είναι αυτό, αποτελεί μυστήριο μέχρι την τελευταία στιγμή.
THE ROCK

Βρίσκεται στην Τανζανία και από μόνη της η τοποθεσία κάνει το εστιατόριο μοναδικό. Αν πάντως η παλίρροια φτάσει ψηλά, οι πελάτες το προσεγγίζουν μόνο με βάρκα.





CEREAL KILLER CAFE

Το μαρτυρά το όνομά του. Όποιος αγαπά τα δημητριακά (όλα τα δημητριακά) και ιδιαίτερα αυτά που έγιναν γνωστά τις δεκαετίες ’80 και ’90 όταν ήταν πολύ της μόδας, τότε θα φάει εκεί. Αρκεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Δείτε τα υπόλοιπα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου