Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ορφανό καγκουρό έχει για «μαμά» τον αστυνομικό που το έσωσε (βίντεο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένα ορφανό καγκουρό αποφάσισε να «υιοθετήσει» ως... τη μητέρα του έναν αστυνομικό που τον προστάτεψε από επίθεση αετών.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο Bored Panda, το μικρό πλασματάκι βρέθηκε στον μάρσιπο της νεκρής μαμάς του όταν την χτύπησε φορτηγό, στην αυστραλιανή ύπαιθρο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της μικρής πόλης Κιου, λίγο πιο έξω από το Περθ. Εκεί, οι αστυνομικοί ονόμασαν τον μικρούλη φίλο τους Cuejo και αποφάσισαν να τον κρατήσουν κοντά τους για όσο καιρό ανέρρωνε, περιμένοντας να αποφασιστεί η τύχη του από τις αρμόδιες υπηρεσίες προστασίας της άγριας ζωής.

Ωστόσο η ατυχία του μικρούλη έμελλε να συνεχιστεί, αφού λίγο μετά από την άφιξή του στο τμήμα και ενώ βρισκόταν στο προαύλιο, δέχτηκε την επίθεση δύο μεγαλόσωμων αετών. Τα δύο αρπακτικά θα τον είχαν σίγουρα καταβροχθίσει, εάν δεν βρισκόταν ένας αστυνομικός, ο Scott Mason, ο οποίος τα απομάκρυνε σώζοντας τον μικρούλη Cuejo. Όπως ήταν φυσικό, από εκείνη τη μέρα το μικροσκοπικό καγκουρό δεν ξεκολλάει από τον σωτήρα του, τον οποίο ακολουθεί παντού.

Μάλιστα, πιστεύοντας ότι... είναι η μαμά του, προσπαθεί συνεχώς να μπαίνει μέσα στην μπλούζα του, ιδίως σε στιγμές που νιώθει φόβο ή ανασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου