Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τα προσωνύμια "Βλάκας", "Άνεπάγγελτος μπαμπακόκωλος", "άχρηστος μαλάκας", "Μάλαξ", "Ασπριτζής", "Δαντών", "πατσοκοιλιά","συριζορουφιανόπουστας", "εκδοροσφαγέας" μπορεί να προκαλέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προσώπων;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ από έναν δημοσιογράφο, τώρα που γίνονται συλλήψεις...
Nikos Roussis 
ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Επειδή "σέρνονται" συλλήψεις δημοσιογράφων για συκοφαντική δυσφήμιση προσώπων.
* Τα προσωνύμια "Βλάκας", "Άνεπάγγελτος μπαμπακόκωλος", "άχρηστος μαλάκας", "Μάλαξ", "Ασπριτζής", "Δαντών", "πατσοκοιλιά","συριζορουφιανόπουστας", "εκδοροσφαγέας" μπορεί να προκαλέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προσώπων?
*Οι φράσεις "μας πρήξατε τ' αρχίδια", "γαμιόσαστε από κούνια", "άλλο δρακογενειά και άλλο μεταλλαγμένη συριζορουφιανοπουστογενιά", "ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας", "ελεεινός θρασόπουστας", μπορούν κι' αυτές να προκαλέσουν μηνύσεις και... σύλληψη?
*Τέλος, η ταυτόχρονη ανάρτηση φωτογραφιών πολιτικών και ζώων που τους μοιάζουν, η εκ παραλλήλου δημοσίευση φωτογραφιών εν ενεργεία έλληνων πολιτικών με άνδρες της νεότερης ευρωπαϊκής ιστορίας, όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Γκαίμπελς, είναι ικανά να σε στείλουν στην μπουζού?
...και όλα αυτά μπορεί να γίνουν με βάση το ελληνικό δίκαιο, το ευρωπαϊκό ή την Σύμβαση Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που κατοχυρώνει την ελευθερία της έκφρασης, ως το υπέρτατο αγαθό?
Για βοηθάτε, εσείς οι νομικοί, μπας και χρειασθεί ν' αλλάξω πάλι πατρίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου