Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2016

Ο Θέμος... ο Ρουμπάτης... ο Ματζουράνης... οι υπουργοί (Σταθάκης-Φλαμπουράρης-Δρίτσας)... ο υπουργός Επικρατείας της τραβεστί αυτής κυβέρνησης και τα άλλα παιδιά...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis

Δεν αντέχω άλλο ρεεεεεε...

*Ο Θέμος, που είχε από κοντα΄τον ...Βλάκα προεκλογικά, έγινε άνθρωπος (εκδότης και με βίλα στην Ελβετία), χάρη σ' ένα βίντεο που υπέκλεψε από μια φουκαριάρα και έδειχνε τον ανάπηρο, σήμερα, Ζαχόπουλο να της δείχνει τ' αρχίδια του και να της λέει ότι "από δώ πέρασε και ο Καραμανλής"!
* Ο άλλος, ο Ρουμπάτης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Ανδρέα και κοσκωτάνθρωπος από τους πρώτους, εξαργύρωσε τις "γνώσεις"΄του περί του ...κοσκωτισμού και το πώς να φτιάξεις μια τράπεζα που να... δανείζει δικούς μας, με την θέση του επικεφαλής της ΕΥΠ.!
* Ο Ματζουράνης, δικηγόρος του Κοσκωτά, θεωρήθηκε ως ο πλέον κατάλληλος από το σύνολο του νομικού κόσμου, για να τεθεί νομικός εκπρόσωπος του δημοσίου, στον διαγωνισμό-φιάσκο, με τις τηλεοπτικές άδειες.!
* Τρείς υπουργοί (Σταθάκης-Φλαμπουράρης-Δρίτσας) με την συνενοχή της ΕΡΤ (που την ξανανοίξανε για να κάνει τέτοιες δουλειές), κουκουλώσανε το φονικό της Αιγινας και ο ...Κούγιας χτενίζεται.
* Ενας εκδοροσφαγέας, που παριστάνει τον υφιπουργό υγείας, κουκούλωσε τις ευθύνες της ξαδέλφης του της πρεζούς, για το πώς ένα κοριτσάκι που πήγε να εγχειρισθεί για αμυγδαλές, το πήρε ο Χάρος, μετά την ...αναισθησία.
* Ο υπουργός Επικρατείας της τραβεστί αυτής κυβέρνησης, που "΄χαθηκε" δέκα μέρες στο ΓιουνάΪτεν Στέϊτς οφ Αμέρικα, εμφανίζεται στη Βουλή και δεν λέει κουβέντα , για το πόσο κόστισε αυτό το ταξιδάκι, πόσοι και ποιοί τον συνόδευαν και εντέλει, εκτός από το να μαλακίζεται με την γκόμενα στο Σέντραλ Πάρκ,τι αποτέλεσμα είχε αυτή η επίσκεψη του.
* Ολοι μάθαμε τι είπε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο ...Βλάκας (ένας είναι ο βλάκας) στον ΟΗΕ, σ' ένα αμφιλεγόμενης εγκυρότητας φόρουμ και στην ομογένεια της Αστόριας, αλλά δεν μάθαμε τι είπανε οι άλλοι γι' αυτόν και γι' αυτά που είπε, αν τα είπε.
* Δύο κατ' ευφημισμόν δημοσιογράφοι-ανταποκριτές, που ΄τους ξευτίλησε ο "δοτός" επικεφαλής του ΑΠΕ , ισχυριζόμενος ότι είχανε βάλλει περούκες σαν τραβεστί και παρακολουθούσαν τον ....Παππά, δήλωσαν ότι΄, μ' αυτή την στημμένη μεθόδευση, θέλανε να τους εκβιάσουνε για την ...σιωπή τους. Δεν μας είπαν όμως τι ξέρουν, τι έχουνε φωτογραφίσει και προφανώς προσπαθούν να εξαργυρώσουν τη σιωπή τους, μέ κάποια θεσούλα είτε στην ΕΡΤ είτε στα νέα κανάλια.
* Ο Κούλης και ο ...Λούλης έχουνε λέει ραντεβού προσεχώς στη Βουλή, προκειμένου να ψηφίσουν από κοινού τα προαπαιτουμενα, που σημαίνουν κι' άλλα αγγούρια στον κώλο του κοσμάκη και οι υπόλοιποι του δημοκρατικού τόξου...ξύνονται.
Ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο, θα πάρω πέτρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου