Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 26, 2016

Οι Εβραίοι της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν ενημερωθεί..!!!


Ο Mehran Keshe λέει ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης και των ΗΠΑ έχουν ειδοποιηθεί

Όπως γνωρίζουμε, φαίνεται ότι μόνο ένας Εβραίος δολοφονήθηκε στις 9/11 και αυτό ήταν επειδή ο κακομοίρης ήταν ένας Ισραηλινός που έκανε τηλεφωνικές πωλήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν προειδοποιηθεί να μην παρεβρίσκονται εκεί.

Πράγματι, ο γερουσιαστής Al Franken παραδέχεται ότι τον προειδοποίησαν για τις 9/11 εκ των προτέρων. Στο βιβλίο του το 2003, Lies and the Lying Liars Who Tell Them, μας είπε ότι έλαβε μια κλήση από τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ed Koch , προειδοποιώντας τον να μην πάει στο γραφείο του στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις 9/11, χρησιμοποιώντας το εβραϊκό ημερολόγιο ως σημείο αναφοράς για την ημερομηνία, η οποία ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Franken αναφέρεται σε αυτό το προειδοποιητικό τηλεφώνημα ως «η κλήση Εβραίου.»

«Αλ», μου είπε, «μην πας για δουλειά την εικοστή τρίτη ημέρα του Elul.»


Ενδιαφέρον είναι πώς ο Mehran Keshe είχε ένα εβραϊο ξάδερφο ο οποίος εργαζόταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και ο οποίος ομοίως προειδοποιήθηκε.

Σε συνέχεια της προειδοποίησης του της 8ης Σεπτεμβρίου, ο Keshe ανακοίνωσε την Πέμπτη (22) ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης και των ΗΠΑ έχουν προειδοποιηθέι να μείνουν εκτός από τα μεγάλα αστικά κέντρα κατά τις προσεχείς ημέρες καθώς πλησιάζουμε το εβραϊκό νέο έτος και την ημερομηνία Shemitah της 2ας Οκτωβρίου.

Σας ενθαρρύνω να διαδώσετε αυτή τη γνώση μακρυά και πλατυά.

Αν υπάρχει αρκετή διάδοση, ίσως μπορούμε να αποτρέψουμε αυτές τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών.

Όπως έχω πει στο παρελθόν, αυτά τα σχέδια πάνε πίσω εκατοντάδες χρόνια.

Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς ..

Richard



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
ΠΗΓΗ richardpresser

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου