Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 26, 2016

Οσμή Στημένου Παιχνιδιού η Αναμέτρηση Λεβαδειακού-Κέρκυρας!



Οσμή Στημένου Παιχνιδιού είχε η ποδοσφαιρική αναμέτρηση αναμεταξύ Λεβαδειακού-Κέρκυρας, που έληξε με νικήτρια την πρώτη με 2-1!
Ένας θεός ξέρει τι έγινε σε αυτο το παιχνίδι..Αφού Χάρη σε δύο απίστευτα « Ύποπτα δώρα» της άμυνας της Κέρκυρας, ο Λεβαδειακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!

Στο πρώτο Γκολ του Λεβαδειακού δεν μπορείς να καταλάβεις καν, πως μπερδέυτικε ο τερματοφύλακας?Και το Γκολ της Κέρκυρας στο 89, βλέπεις 3ς αμυντικούς του λεβαδειακού να κοιτούν απαθής << μαρκάροντας με τα μάτια τον κερκυραίο επιθετικό>> Δείτε τις φάσεις του αγωνα εδώhttps://www.youtube.com/watch?v=82lA9ThoaLc

Τώρα πως κανένας δημοσιογράφος δεν ψιλιάστηκε τίποτα, και δεν είδε κατι ύποπτο περι αυτό, και να το σχολιάσει? Πάντως με το σκορ 2-1 κάποιοι ήθελαν να τελειωσει το παιχνίδι αυτό? Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη να παρέμβει, αν λειτουργεί σε αυτην την Χώρα,αυτεπάγγελτα, αλλιως η υπόθεση πρέπει να πάει στην UEFA! Ενα είναι σίγουρο,έχουμε πολύ δρόμο ακομά, για να εξυγιανθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο!




Αρθρο Σπύρος Πρίφτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου