Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 28, 2016

Δήμαρχος Καλαμάτας: Δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για ζημιές από τον σεισμό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για τυχόν ζημιές από τον σεισμό», ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για τον ισχυρό σεισμό που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στη
θαλάσσια περιοχή νότια του μεσσηνιακού κόλπου

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε αναλυτικά: «Δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για τυχόν ζημιές από τον σεισμό», και πρόσθεσε: «υπήρξε μια μικρή ανησυχία στα σχολεία και οι μαθητές βγήκαν στα προαύλια».

Υπενθυμίζουμε ότι η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:20 σήμερα το πρωί στην περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο, ανάμεσα στη Μεσσηνία και στο νησάκι Βενέτικο.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο, πέντε χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κορώνης.
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου