Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2016

Το κέρατο με κέρατο περνάει...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με αφορμή τον πολύκροτο χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, μια ωδή... στο κέρατο, σε κερατάδες και... δαρμένους από τον χώρο του αθλητισμού. Διότι, όπως λέει και το λαϊκό άσμα, είναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας!


Στο συγκεκριμένο ζευγάρι, βέβαια, υπάρχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Εξηγούμαστε... Η Τζολί υπήρξε τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον και δέκα χρόνια αργότερα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να λάβει και αυτή το δικό της... κέρατο, καθώς οι φήμες θέλουν τον σταρ του Χόλιγουντ να την απάτησε με τη Μαριόν Κοτιγιάρ.
Στα δικά μας, τα αθλητικά τώρα... Οι αθλητές είναι μια σπέσιαλ κατηγορία ανθρώπων. Όπως και οι καλλιτέχνες, άλλωστε. Το γεγονός ότι η δουλειά τους προβάλλεται με τέτοιο τρόπο από τα ΜΜΕ τους εκθέτει, αλλά τους κάνει επίσης επιρρεπείς σε σκάνδαλα. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι σταρ του αθλητισμού θα υποκύψουν κάποια στιγμή στον πειρασμό. Συνήθως είναι αυτοί που απατούν, είναι λιγότερες οι περιπτώσεις που είναι αυτοί τα θύματα.


Από την στιγμή που οι αθλητές έγιναν μέρος ενός σταρ σίστεμ που δημιουργεί είδωλα, ανεβάζει και κατεβάζει καριέρες, ήρθαν και τα σκανδαλάκια. Άλλα μικρά και άλλα μεγάλα, στην αρχή σόκαραν την κοινή γνώμη, τώρα πια είναι για μερικές ώρες πρώτη είδηση και μετά απλά ξεχνιούνται. Μέχρι να «σκάσει» το επόμενο.
Μάικλ Τζόρνταν

Δεν πετούσε μόνο στα παρκέ, αλλά επίσης και από... κανάρα σε κανάρα ο θρύλος του μπάσκετ. Πολλές γυναίκες μπήκαν ανάμεσα στον Τζόρνταν και την σύζυγό του. Με κάποιες απέκτησε και εξώγαμα παιδιά, άλλες βρήκαν μια ευκαιρία για να κερδίσουν δημοσιότητα εκδίδοντας βιβλία, στα οποία περιέγραφαν με λεπτομέρειες τα... προσόντα και τα... ταλέντα του «Air» στο κρεβάτι.

Τόνι Πάρκερ

Ο Γάλλος μπασκετμπολίστας και η Εύα Λονγκόρια ήταν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της σόουμπιζ. Το 2010 έκλειναν τρία χρόνια γάμου και η σταρ του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τον χωρισμό τους. Η Λονγκόρια αποκάλυψε ότι ο Πάρκερ την απατούσε, καθώς στο κινητό του τηλέφωνο βρήκε εκατοντάδες μηνύματα που αντάλασσε με άλλες γυναίκες. Το... σοκαριστικό ήταν ότι αποκαλύφθηκε πως ο Πάρκερ είχε σχέση και με την σύζυγο του πρώην συμπαίκτη του Μπρεντ Μπάρι, Έριν! Αυτή ήταν η αντροχωρίστρα!

Τζον Τέρι

Ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι μπορεί να μην πήγε με ιερόδουλη, αλλά αυτό που έκανε θα του δίνει πάντα μια θέση στα κορυφαία σκάνδαλα ποδοσφαιριστών. Απάτησε τη γυναίκα του με τη σύντροφο του συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ, ενώ την είχε αφήσει έγκυο (τελικά έκανε έκτρωση). Ο πρώην παίκτης της Σίτι, μάλιστα, γύρισε την πλάτη του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, τονίζοντας πως δεν μπορεί να είναι συμπαίκτης με τον Τέρι. Και κερατάς και δαρμένος; Δεν γίνεται! Για την ιστορία η κυρία Τέρι συγχώρησε την απιστία!

Ράιαν Γκιγκς

Με γυναίκα φίλου σου πας. Με τη γυναίκα του αδερφού σου, όμως; «Ναι, γιατί όχι» είναι η απάντηση του Ράιαν Γκιγκς, για τον οποίο αποκαλύφθηκε το 2011 ότι επί οκτώ χρόνια, όντας παντρεμένος και ο ίδιος, απατούσε τη γυναίκα του με τη γυναίκα του αδερφού του! Αυτά είναι, δηλαδή. Μετά από αυτή την αποκάλυψη ήρθαν στο φως ένα σωρό απιστίες του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Σερβιτόρες, νοσοκόμες, τραπεζικοί υπάλληλοι, γραμματείς, ο καλός ο μύλος, όλα τα αλέθει, ήταν η φιλοσοφία του Γκιγκς. Παραδόξως, η σύζυγός του τον συγχώρησε.

Γουέιν Ρούνεϊ

Όπως ανέφεραν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε 2000 λίρες για να κάνει σεξ με την 21χρονη πόρνη, Τζένιφερ Τόμσον! Μάλιστα, ο Ρούνεϊ συναντήθηκε μαζί της επτά φορές σε τέσσερις μήνες, ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδι. Ο Ρούνεϊ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη το 2004, αποκαλύπτοντας αργότερα πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με αρκετές ιερόδουλες στο παρελθόν.

Γιάγια Τουρέ

Άλλος ένας άπιστος! Πριν από έναν χρόνο, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι έγινε πρωτοσέλιδο στην αγγλική εφημερίδα «Sun», που αποκάλυπτε πως έχει απατήσει τη σύζυγό του, Τζινέμπα, με ιερόδουλες, που χρεώνουν πάνω από 140 λίρες την ώρα. Όπως αναφερόταν, ο Τουρέ αντάλλαζε μηνύματα με συνοδούς πολυτελείας, μέσω του WhatsApp, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Yaya42».

Μάξι Λόπες

Εδώ έχουμε έναν από τους πιο διάσημους απατημένους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και την... πάτησε από φίλο κολλητό του, καθώς ο Μάουρο Ικάρντι του «έφαγε» τη γυναίκα. Οι δύο Αργεντινοί ήταν συμπαίκτες στη Σαμπντόρια. Ο Ικάρντι ήταν πιτσιρικάς, ο Λόπες τον πήρε υπό την προστασία του, τον έβαλε στο σπίτι του και μια μέρα τον «τσάκωσε» στο κρεβάτι του μαζί με τη Γουάντα Νάρα. Η Νάρα χώρισε τον Λόπες για χάρη του νεαρού και είναι μέχρι σήμερα ζευγάρι. Έχουν και παιδί! Ο Λόπες από τότε προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι του... Ο Ικάρντι, από την άλλη, ίσως και για να εξιλεωθεί έκανε τατουάζ τα ονόματα των παιδιών της Νάρα με τον Ικάρντι!

Τζιμπρίλ Σισέ

Τον Οκτώβριο του 2012, ο Τζιμπρίλ και η Τζουντ Σισέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μετά από επτά χρόνια γάμου. Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι η Τζουντ, γη οποία μέχρι σήμερα διατηρεί το επώνυμο Σισέ και κάνει καριέρα με αυτό, είχε δεσμό με τον ηθοποιό και μοντέλο Ρίκι Γουίτλ. Υπήρχαν, όμως, και δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ήταν ο άπιστος, καθώς είχε παράνομο δεσμό με το «καυτό» μοντέλο Ρόζι Ροφ. Μπορεί, βέβαια, να ίσχυαν και τα δύο!

Τάιγκερ Γουντς

Η Έλιν Νόρντεγκρεν, μοντέλο από τη Σουηδία Σουηδίας, γνώρισε τον κορυφαίο Αμερικανό γκόλφερ το 2001, τον παντρεύτηκε στις 5 Οκτωβρίου του 2004 και τον χώρισε οριστικά στις 23 Αυγούστου 2010, αφού έκανε μαζί του δύο παιδιά. Κουράστηκε να μαθαίνει για τις απιστίες του... σεξομανή, όπως αποδείχθηκε, Γουντς, ο οποίος ήταν εθισμένος στο σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου