Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2016

Επιστολή επιβεβαιώνει τη σχέση της Μέριλιν Μονρόε με τον Μπόμπι Κένεντι (φωτό)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι φήμες πως η Μέρλιν Μονρόε είχε σχέση με τον Μπόμπι Κένεντι κυκλοφορούν για πάνω από μισό αιώνα στο Χόλιγουντ, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί.

Τώρα, μια επιστολή της Τζιν Κένεντι, αδελφής του προέδρου Τζον Κένεντι και του Μπόμπι Κένεντι, έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

«Κατάλαβα πως εσύ και ο Μπομπ είστε το νέο θέμα. Ολοι πιστεύουμε πως πρέπει να έρθεις μαζί του, όταν γυρίσει από την Ανατολή», γράφει.

Οι φήμες πως η διάσημη σταρ είχε σχέση με τον γερουσιαστή ξεκίνησαν, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια απόδειξη, όπως το να πιαστούν χεράκι-χεράκι.

Οταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στα 40α γενέθλια του JFK, λέγεται πως ακολούθησε τον Μπόμπι, μπροστά στα μάτια της συζύγους του Εθελ.

«Κυριολεκτικά τον κόλλησε στον τοίχο και τον είχε παγιδεύσει», υποστηρίζει ο δημοσκόπος Λου Χάρις. «Η Εθελ ήταν τόσο αηδιασμένη. Οταν πήγαν σπίτι του είπε πως ήταν το πιο αποκρουστικό πράγμα που είχε δει», προσθέτει.

Η επιστολή θα δημοπρατηθεί μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα της Μονρόε στο Μπέβερλι Χίιλς στις 17 Νοεμβρίου, ανάμεσά τους μια απόδειξη από ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα ζευγάρι σανδάλια που φορούσε όταν είχε το πραγματικό της όνομα Νόρμα Τζιν.

Σε βιβλίο των Τζέι Μαργκόλις και Ρίτσαρντ Μπάσκιν αναφέρεται πως η Μέρλιν Μονρόε δολοφονήθηκε -δεν αυτοκτόνησε- με ένεση με βαρβιτουρικά, μετά από εντολή του Μπόμπι Κένεντι, ο οποίος φοβόταν πως η σταρ θα αποκάλυπτε μυστικά της οικογένειας Κένεντι, τα οποία κρατούσε σε ένα μικρό κόκκινο ημερολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου