Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2016

Κι όμως συνέβη κι αυτό: Πρωτάθλημα κολύμβησης για γοργόνες στη Γερμανία

Κι όμως συνέβη κι αυτό: Πρωτάθλημα κολύμβησης για γοργόνες στη ΓερμανίαRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το Σάββατο, πάνω από 100 συμμετέχοντες φόρεσαν τις… ουρές τους για τον πρώτο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης γοργόνας της Γερμανίας. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν και άνδρες.

Οι φανατικοί του Merfolk ηλικίας από 8 έως 48 ετών παρακολούθησαν την εκδήλωση στην πόλη Suhl στη νότια Θουριγγία, που οι διοργανωτές υποστήριξαν πως ήταν το πρώτο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης γοργόνων. Οι αθλητές από την Βαυαρία, τη Θουριγγία κα τη Βάδη – Βυρτεμβέργη, κατέκτησαν δύο νίκες, με τα παιδιά να αγωνίζονται στα 50 μέτρα και τους ενήλικες στα 100. Η Lotta Müller από την Βαυαρία, πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 8-9 ετών, ενώ ο Alexander Sengpiel, επίσης από τη Βαυαρία κατέκτησε το μετάλλιο στο διαγωνισμό ενηλίκων. Το κάπως περίεργο άθλημα έχει δει μια αύξηση στη δημοτικότητά του στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια, με τις σχολές κολύμβησης για γοργόνες να ανοίγουν σε πολλές πόλεις της χώρας, όπως το Μόναχο και το Βερολίνο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου