Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτή είναι η φράση που "απαγορεύεται" να πεις στο σύντροφό σου όταν τσακώνεστε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πολλά λέγονται όταν τσακωνόμαστε, αυτή η ΜΙΑ φράση όμως δεν πρέπει να σου ξεφύγει ποτέ!
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ποια είναι η φράση που δεν πρέπει να πεις ποτέ όταν τσακώνεσαι με τον φίλο σου, η οποία όλως παραδόξως δεν είναι κάποια προσβολή. Στην πραγματικότητα είναι μια πολύ συνηθισμένη φράση που λέμε όλοι χωρίς να σκεφτούμε πόσο και αν επηρεάζουμε την ψυχολογία του άλλου.


Η φράση λοιπόν που δεν πρέπει να πεις ποτέ, σύμφωνα πάντα με τον σύμβουλο σχέσεων Jeffrey Bernstein, είναι το ''θα πρέπει να''. Χαρακτηριστικά ο Δρ. Bernstein αναφέρει στο Psycology Today πως αυτή η φράση έχει μια αρνητική χροιά και ορισμένες φορές μπορεί να προκαλέσειάσχημες καταστάσεις σε ένα ζευγάρι. ''Αντί να πεις στον φίλο σου θα πρέπει να ξέρεις πως νιώθω σχετικά με αυτό καλό είναι να πεις θα ήθελα να ξέρεις πως νιώθω σχετικά με αυτό έτσι ώστε να του δώσεις να καταλάβει ότι ζητάς να κατανοήσει τα συναισθήματά σου και δεν του το επιβάλλεις.

Καλή η θεωρία, δεν λέμε, αλλά στην πράξη δυσκολεύει το πράγμα! Μια δοκιμή πάντως θα σε πείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου