Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ταύροι συγκρούονται κεφάλι με κεφάλι και πεθαίνουν ακαριαία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το παράξενο δυστύχημα συνέβη όταν τα δύο πελώρια ζώα αφέθηκαν ελεύθερα στην αρένα, προς τέρψη των θεατών του φεστιβάλ ταυρομαχίας της Sangueza
Η σοκαριστική «μετωπική σύγκρουση» δύο ταύρων στο φεστιβάλ της Sangueza που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των δύο άτυχων ζώων καταγράφηκε καρέ-καρέ από ένα μέλος του κοινού, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Το παράξενο δυστύχημα συνέβη όταν τα δύο πελώρια ζώα αφέθηκαν ελεύθερα στην αρένα, προς τέρψη των θεατών του διάσημου φεστιβάλ ταυρομαχίας στην Ισπανία. Σύμφωνα με το έθιμο, οι διοργανωτές του αιμοχαρούς φεστιβάλ επιδεικνύουν τα ζώα που πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι «ματαντόρ» πριν από την «μάχη».
Ωστόσο, οι δύο ταύροι, για άγνωστο λόγο, στράφηκαν ο ένας ενάντια στον άλλον στην αρένα και συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή, που τα άτυχα ζώα ξεψύχησαν ακαριαία μπροστά στο έκπληκτο πλήθος.
Sanguesa is currently celebrating its annual festival, during which revellers sprint in front of bulls through its streets like in nearby Pamplona's famous San Fermines
Σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες, τα ζώα επρόκειτο να αντιμετωπίσουν τους ταυρομάχους του φεστιβάλ το περασμένο Σάββατο, και για πολλούς ο θάνατός τους ερμηνεύτηκε ως «ευλογία», αφού τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο δεν βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, όπως ορίζει το βάναυσο έθιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου