Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2016

Ό,τι φεύγει από τη ζωή σου, δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όταν σου πει ότι είσαι ότι καλύτερο του έχει συμβεί όμως χρειάζεται λίγο χρόνο, να είσαι σίγουρη ότι ψάχνει το χρόνο τον αγύριστο, αυτόν δηλαδή που θα σε πάρει χιλιόμετρα μακριά του… αλλά με τρόπο.

Το «χρειάζομαι χρόνο» σε μια σχέση σημαίνει πως αυτός που το ζητάει, έχει φύγει από αυτό που έχετε εδώ και καιρό. Σε σκέφτεται όμως και προσπαθεί να σε πληγώσει όσο πιο λίγο είναι δυνατόν (εάν υπάρχει μέτρημα στον πόνο), γιατί περάσατε και κάποιες όμορφες στιγμές τις οποίες δεν θέλει να ακυρώσει, αλλά η κατάσταση δεν βοηθάει καθόλου.Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις και εάν η σχέση δεν ήταν μακροχρόνια, σημαίνει πώς δεν ήσουν ποτέ αυτό που ήθελε. Ήσουν απλώς κάτι που γέμιζε ευχάριστα το χρόνο του μέχρι να επιστρέψει στις παλιές αγαπημένες του συνήθειες ή και σε έναν παλιό έρωτα ίσως που ακόμη ελπίζει ότι μπορεί να ζωντανέψει ξανά.

Αυτός ο άντρας δεν σου άξιζε ποτέ και εάν εσύ δόθηκες περισσότερο γιατί ένιωσες πιο έντονα αισθήματα, τότε θα χρειαστείς πιο πολύ χρόνο και καλές σου φίλες για να είναι δίπλα σου τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Αυτές τις μέρες που θα έχει πάρει το χρόνο του για να απομακρυνθεί και να ζει τη ζωή που θέλει.

Ναι… Εσύ θα πονέσεις γιατί έδωσες πράγματα μέσα από τη ψυχή σου…

Ναι.. Εσύ θα ξημεροβραδιάζεσαι και θα τον σκέφτεσαι.. Στη δουλειά, στην καθημερινότητα σου, τα βράδια σου…

Ναι… Σε εσένα θα λείπει πάρα πολύ ενώ έπρεπε το αντίθετο να συμβαίνει, εάν ήταν όμως εντάξει απέναντι σου.

Ναι… Δεν ήσουν έτοιμη για αυτή την εξέλιξη όμως δυστυχώς καμιά φορά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλουμε, ή όπως τα έχουμε σχεδιάσει.

Ότι φεύγει από τη ζωή σου, τότε σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή.

Αν κάποιος έχει να χάσει, τότε σίγουρα δεν είσαι εσύ… Αν και χάνεις το χρόνο σου, το χρόνο που απαιτείται και χρειάζεται όμως για να τον ξεπεράσεις και να το πάρεις απόφαση ότι σου αξίζει να φλερτάρεις ξανά, να νιώσεις πράγματα.

Μην τιμωρείς τον εαυτό σου για κάτι που δεν φταις. Δεν φταις εάν αποφάσισε να φύγει, δεν φταις εάν θέλατε ξεχωριστά πράγματα, δεν φταις σε τίποτα.

Αγάπησε τον εαυτό σου… Αρχίζοντας από αυτό θα αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου γιατί θα δεις πόσο σημαντικό είναι να δέχεσαι μόνο αυτά που σου αξίζουν…


Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου