Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2016

Η.. πονηρή πρόταση τηλεπερσόνας προς δημοσιογράφο που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έγινε γνωστή μέσα από τα reality shows που συμμετείχε και από τον γάμο της με τον πρώην της Peter Andre...

Ο λόγος για την Katie Price που είναι γνωστή για τον απίστευτο αυθορμητισμό της, αφού πάντα λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς να σκεφτεί τις επιπτώσεις.
Με στόχο να προωθήσει την τελευταία αυτοβιογραφία της με τίτλο «Reborn», η Katie Price φαίνεται ότι είναι έτοιμη να ξεστομίσει τα πάντα, μάλιστα κατά τη διάρκεια συνέντευξης της για το περιοδικό «Now Magazine», με το δημοσιογράφο Jack White στο Soho Hotel του Λονδίνου, η Katie τον άφησε με το στόμα!

Η εκρηκτική σταρ προέτρεψε τον δημοσιογράφο να κάτσει στην αγκαλιά της και να βγάλει έξω το πέος του προκειμένου να του κάνει στοματικό έρωτα.

Ο νεαρός δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε πάντως τη συνέχεια, παρά μόνο ότι η εκρηκτική σταρ, η οποία είναι παντρεμένη του εκμυστηρεύτηκε ότι ετοιμάζει ήδη το έβδομο βιβλίο της.

«Έχω γράψει μερικά κεφάλαια από το επόμενο βιβλίο μου», ανέφερε η Price, συμπληρώνοντας: «Θέλω μια ήσυχη ζωή ωστόσο απλά μου συμβαίνουν διάφορα».

Δεν πάει εξάλλου πολύς καιρός από την εμφάνισή της στο «The Xtra Factor» όπου κατάφερε να προκαλέσει για άλλη μια φορά όταν ο παρουσιαστής Rylan ζήτησε από το νεαρό συγκρότημα των «Brooks» που βρίσκονταν στο πλατό, να δείξουν με τους αντίχειρές τους αν τους αρέσει η Price. Όταν η 38χρονη είδε thumbs up απάντησε: «Threesome!» (κοινώς «τρίο»…).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου