Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2016

Βέβαια ήταν και εκείνες οι συνομιλίες με τον Βλαστό, αλλά τώρα ποιος τα θυμάται αυτά

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Καλογρίτσας είχε μια στρωμένη δουλειά ο άνθρωπος, εργολάβος όπως τόσοι άλλοι, κατά τεκμήριο επιτυχημένος, μέσα στα εκατομμύρια έπαιζε ακόμη και
σε δύσκολους καιρούς, φτωχό οπωσδήποτε δεν τον έλεγες, για σκάνδαλα δεν είχαμε ακούσει τίποτε εις βάρος του. Βέβαια ήταν και εκείνες οι συνομιλίες με τον Βλαστό, αλλά τώρα ποιος τα θυμάται αυτά, ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι επιχειρηματίες έχουν τέτοιου είδους πάρε-δώσε. 

Εν πάση περιπτώσει, ο Καλογρίτσας ήταν ένας τύπος που τον έλεγες επιτυχημένο. Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισε να φτιάξει τη νέα διαπλοκή μαζί του, είδε στο πρόσωπό του τον άνθρωπο με τον οποίο θα ελέγξει εργολαβίες και ενημέρωση. 
Τον έβαλε σε αυτή την διαδικασία, τον "χρύσωσε" με τα λεφτά της τελευταίας ελεγχόμενης από την κυβέρνηση τράπεζας και τώρα ο Καλογρίτσας είναι εκτεθειμένος από παντού και ο ΣΥΡΙΖΑ ελάχιστα πράγματα μπορεί να κάνει πια για να τον βοηθήσει και πιθανόν να τον πετάξει στη θάλασσα σα στιμμένη λεμονόκουπα και ακόμη χειρότερα. 

Ένα μεγάλο μάθημα για το πώς μπορεί να εκθέσει και να βλάψει ο ΣΥΡΙΖΑ όχι τους εχθρούς του, αλλά τους φίλους του. Μήπως Άλφα και Σταρ ήταν εχθρικά κανάλια; Και όμως και αυτοί είναι στους βλαφθέντες, στους μεγάλους βλαφθέντες από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα όλοι αυτοί βρίζουν που έμπλεξαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Χειρότερα από όλους, βέβαια, ο Καλογρίτσας. Ενδεικτικό του DNA αυτού του πολιτικού χώρου η συμπεριφορά του στους φίλους του... Ανέκαθεν...

Aναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου