Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2016

Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι στο Λαϊκό Νοσοκομείο ο δημοσιογράφος
και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, Γιώργος Καστρινάκης.
Γεννήθηκε στον Στύλο Χανίων Κρήτης το 1956. Εισήχθη στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών το 1974 και δούλεψε σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του ως συντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ με το οποίο ασχολήθηκε από 16 ετών (1972).
Ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και διετέλεσε μέλος του Μικτού Διοικητικού Συμβουλίου και τακτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθηναϊκού τύπου.
Από το 1985 που υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση είχε αναλώσει τις δυνάμεις του για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και επιβίωσης των Νεφροπαθών και γενικότερα των πολιτών με αναπηρία. Ήταν επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, ενώ υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία και βασικό διοικητικό της στέλεχος επί εννιά χρόνια.
Ήταν από το 1974 στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με μακρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, και πρώτος πανελλαδικά σε σταυρούς στις περιφερειακές εκλογές του 2010 με 13.754 σταυρούς στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, όπου επανεξελέγη το 2014. Ήταν παντρεμένος με τη φυσικό Μαρία Μαυρεδάκη και έχουν μια θυγατέρα την Αθηνά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου