Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 28, 2016

Έθαψαν τον Μπεν κάτω από δέντρο; Η φωτογραφία δέκα ημέρες μετά την εξαφάνισή του – ΒΙΝΤΕΟ



Μία φωτογραφία, περίπου 10 ημέρες μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, το 1991, ισχυρίζονται ότι έχουν οι αρχές, σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών που διεξάγονται για 3η συνεχόμενη ημέρα στην Κω, Τζον Κάζινς.

«Έχουμε μια φωτογραφία που πιστεύουμε ότι έχει τραβηχτεί περίπου 10 ήμερες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και μας έχει δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το χωράφι και ποια δέντρα βρίσκονταν τότε στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι κάποια δέντρα που βρίσκονται τώρα γύρω από το σπίτι δεν υπήρχαν τότε και σήμερα οι έρευνες επικεντρώνονται γύρω από αυτά τα δέντρα» είπε ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς, και συνεχίζει:

«Υπάρχουν μαρτυρίες πως ίσως την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε τα ίδια σανδάλια», πρόσθεσε ο Κάζινς, αναφερόμενος σε μια φωτογραφία που δείχνει τον μικρό Μπεν να φοράει ένα ζευγάρι σανδάλια που είχαν αγοραστεί κατά την παραμονή της οικογένειας στην Κω.

Μέχρι τώρα έχει βρεθεί ένα κομμάτι υφάσματος, το οποίο στάλθηκε για εξέταση σε ειδικά εργαστήρια, όπως επισήμαναν και σε δηλώσεις τους σήμερα, εκπρόσωποι των Βρετανών αστυνομικών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα διάφορα οστά που βρέθηκαν και όπως εξήγησαν, ανήκουν σε ζώα.

Μάλιστα σήμερα, οι υπεύθυνοι της Βρετανικής Αστυνομίας άνοιξαν στους δημοσιογράφους το σπίτι όπου έμενε ο μικρός Μπεν και η οικογένεια του όταν χάθηκε, ενώ οι έρευνες εστιάζονται στο σημείο του ακινήτου στο οποίο φυτεύτηκαν δέντρα μετά την εξαφάνιση του μικρού αγοριού το 1991.

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου