Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πότε παντρεύτηκε ο Γιάννης Πάριος την Ελευθερία Αρβανιτάκη;Τη φωτογραφία της τραγουδίστρια ντυμένης νύφης, πλάι στον γαμπρό Γιάννη Πάριο ανέβασε στο facebook ο Γιώργος Παπαστεφάνου και μας άφησε όλους άφωνους. Τι ακριβώς συνέβη;


Μια φωτογραφία που προκάλεσε έκπληξη ανήρτησε στο facebook ο δημοσιογράφος-στιχουργός Γιώργος Παπαστεφάνου. Σε αυτή ο ίδιος αγκαλιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Γιάννη Πάριο, οι οποίοι είναι ντυμένοι με τα γαμήλια ρούχα τους. Η φωτογραφία χρονολογείται από το μακρινό 1989 και όπως εξηγεί ο κ. Παπαστεφάνου δεν αφορά σε πραγματικό γάμο, αλλά τηλεοπτικό.
AdTech Ad

Μία φορά έχω παντρέψει ανθρώπους στη ζωή μου και η κουμπαριά είναι αυτή που βλέπετε εδώ. Γιάννης Πάριος - Ελευθερία Αρβανιτάκη

"Μία φορά έχω παντρέψει ανθρώπους στη ζωή μου και η κουμπαριά είναι αυτή που βλέπετε εδώ. Γιάννης Πάριος - Ελευθερία Αρβανιτάκη" σημειώνει στο ποστ στο facebook ο Έλληνας δημοσιογράφος και διευκρινίζει: "Φυσικά κουμπαριά τηλεοπτική. Ήταν το 1989 που με τον Κώστα Αυγέρη ετοιμάζαμε για τη σειρά 'Οι παλιοί μας φίλοι', το αφιέρωμα στο στιχουργό Χαράλαμπο Βασιλειάδη ή Τσάντα".

Ως δηλωμένος εχθρός του γάμου, πάντα αυτό το τραγούδι το ξεχώριζα. Και είπα να το βάλουμε στην εκπομπή, όχι όμως ως ένα απλό τραγούδι αλλά ως σχόλιο για την υποκρισία και το ψέμα ενός θεσμού"Πολλά τα ωραία του τραγούδια κι ανάμεσά τους, σε μουσική Γιάννη Παπαϊωάννου, εκείνο που έλεγε «Κόφ'το γαζί μην το τραβούμε, σβήσε το φως να κοιμηθούμε». Η Σωτηρία Μπέλλου και ο Στελλάκης Περπινιάδης το είχαν πρωτοτραγουδήσει το 1948, αργότερα το ηχογράφησε και η Πόλυ Πάνου" σημειώνει στο εκτενές του σχόλιο πλάι στη φωτογραφία και συμπληρώνει: "Ως δηλωμένος εχθρός του γάμου, πάντα αυτό το τραγούδι το ξεχώριζα. Και είπα να το βάλουμε στην εκπομπή, όχι όμως ως ένα απλό τραγούδι αλλά ως σχόλιο για την υποκρισία και το ψέμα ενός θεσμού, που τις νομικές του δεσμεύσεις και συνέπειες τις είχα διδαχθεί στο Πανεπιστήμιο στο μάθημα του Οικογενειακού Δικαίου, παράλληλα με τα παραδείγματα που μού έδινε η ίδια η ζωή".

Όπως αναφέρει το σενάριο ήθελε την Αρλέτα που μόλις έχει πει ένα δικό της ανέκδοτο τραγούδι για τον Τσάντα βλέπει στην απέναντι πολυκατοικία ένα ζευγάρι να τσακώνεται άγρια πίσω απ' τη μπαλκονόπορτα. "Και να που πριν καλά-καλά τελειώσει ο καυγάς τους, εμείς μεταφερόμαστε στον Εθνικό Κήπο, όπου έχει στηθεί ένα γαμήλιο μεσημεριανό τραπέζι με φίλους και συγγενείς και με το ερωτευμένο νιόπαντρο ζευγάρι να ξεκινά τον έγγαμο βίο τραγουδώντας: «Μού'χεις ζαλίσει το κεφάλι, πάψε τη γκρίνια τη μεγάλη, σαν ξημερώσει θα τα πούμε, σβήσε το φως να κοιμηθούμε»".

Με πολύ χιούμορ και εντελώς ακομπλεξάριστοι, η Ελευθερία και ο Γιάννης ντύθηκαν νύφη και γαμπρός για τη σκηνή και πριν αρχίσει το γύρισμα, βγάλαμε και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία

"Με πολύ χιούμορ και εντελώς ακομπλεξάριστοι, η Ελευθερία και ο Γιάννης ντύθηκαν νύφη και γαμπρός για τη σκηνή και πριν αρχίσει το γύρισμα, βγάλαμε και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία. Το τραγούδι το κρατάμε για προσεχή ανάρτηση" γράφει κλείνοντας το σημείωμα ο κ. Παπαστεφάνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου