Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πήγαινε να λάβει μέρος σε αυτοσχέδιες κόντρες και κατέληξε στο νοσοκομείο - Καθημερινός εφιάλτης τα παράνομα "γκάζια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σοβαρά τραυματίστηκε νεαρός, ο οποίος προ ημερών πάτησε "τέρμα" γκάζι για να προλάβει...
να πάρει μέρος σε αυτοσχέδιες κόντρες δικύκλων στην Πάτρα.

Το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε παράλληλο δρόμο της Περιμετρικής οδού, στο ύψος της Οβρυάς. Ο νεαρός, όπως έγινε αργότερα γνωστό, φέρεται να είχε αργήσει για την εκκίνηση του "αγώνα", με αποτέλεσμα να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου. Ο δικυκλιστής μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ σε χώρο επίδειξης ισχύος μεταξύ οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και «φτιαγμένων» Ι.Χ αυτοκινήτων εκτός από την Περιμετρική, έχει μετατραπεί και η Ελ. Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, λίγο μετά τη 1 τα μεσανυχτα, στη συγκεκριμένη οδό, οργανώνονται αυτοσχέδιες κόντρες, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής αλλά και μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Πολλοί είναι οι πολίτες που καλούν στο κέντρο του 100.

Η όχληση είναι τόσο μεγάλη που ο θόρυβος από τα τα "φτιαχμένα" γκάζια ακούγεται σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το σημείο που γίνονται οι κόντρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου