Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2016

Η ζήτηση για εξορκιστές ανεβάζει τον πυρετό του αποκρυφισμού στην Καθολική Εκκλησία



«Ο αριθμός των ανθρώπων που εμπλέκονται με αποκρυφιστικές και σατανιστικές πρακτικές μόνιμα αυξάνεται», δηλώνει ένας εμπειρογνώμονας από τη Διεθνή Ένωση Εξορκιστών.

Ιταλοί και αμερικανοί καθολικοί εμπειρογνώμονες αποκάλυψαν ότι έχει καταγραφεί μια επείγουσα ζήτηση για εξορκιστές, γεγονός που το αποδίδουν στην απότομη αύξηση του αριθμού των ατόμων που ενδιαφέρονται για τον σατανισμό και τον αποκρυφισμό.

«Η έλλειψη εξορκιστών είναι μια επείγουσα ανάγκη. Υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη για ιερωμένους ως αποτέλεσμα των αυξημένων διαβολικών καταλήψεων, τις οποίες αντιμετωπίζουν οι εξορκιστές ιερείς», δήλωσε στην εφημερίδα «La Stampa», ο Βάλτερ Κασιόλι, ψυχολόγος και επιστημονικός σύμβουλος της Διεθνούς Ένωσης Εξορκιστών, η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Βατικανό.
«Ο αριθμός των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αποκρυφιστικές και σατανιστικές πρακτικές οι οποίες προκαλούν σοβαρές σωματικές, ψυχολογικές και πνευματικές βλάβες αυξάνεται συνεχώς», προσθέτει.
Ο Δρ. Κασιόλι, ο οποίος διδάσκει εξορκισμό στο Regina Apostolorum, ένα πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το Βατικανό, τόνισε ότι «οι νέοι άνθρωποι που ασχολούνται πολύ με το Διαδίκτυο είναι μεταξύ εκείνων που πλήττονται». Αιτία του πράγματος, όπως λέει ο ίδιος είναι «τόσο οι άμεσες ενέργειες του διαβόλου, όσο και η απώλεια της πίστης και των αξιών».

Ο ίδιος απευθύνει έκκληση για τη δημιουργία ενός κολεγίου ή πανεπιστημίου, όπου θα διδάσκεται μόνιμα ο εξορκισμός με μια «διεπιστημονική προσέγγιση της σύνεσης της επιστήμης με τη θρησκεία και όπου οι ψυχίατροι θα συνεργάζονται με τους δαιμονιολόγους και τους εξορκιστές».
Στην πέρα ακτή του Ατλαντικού, δύο από τους σημαντικότερους εξορκιστές των ΗΠΑ, υποστηρίζουν ότι οι περιπτώσεις Δαιμονισμού προέρχονται από την αύξηση εξάρτησης από τα ναρκωτικά και την πορνογραφία, καθώς και την αποτυχία του συστήματος ψυχικής υγείας και το πνευματικό κενό που έχει καταλάβει τις ζωές των αμερικανών», σύμφωνα με την Daily Telegraph.

«Η απώλεια της πίστης πηγαίνει χέρι-χέρι με την άνοδο του κακού», σημειώνει ο Πατέρας Βίνσεντ Λάμπερτ, της Αρχιεπισκοπής της Ινδιανάπολης.
Στο ίδιο πνεύμα, ο πατέρας του Γκάρυ Τόμας, επίσημος εξορκιστής της Επισκοπής του Σαν Χοσέ (Καλιφόρνια) και εμπειρογνώμονας αναφέρει ότι τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κάνει περίπου 60 εξορκισμούς. «Είμαι ένας πάστορας με πλήρες ωράριο. Σχεδόν κάθε ελεύθερο βράδυ το αφιερώνω στους εξορκισμούς», λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου