Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΦΤΥΛΑ παραιτήσου, κατέθεσε την δημοσιογραφική ταυτότητα και σάλτα και γαμήσου "ανειδίκευτε εργάτη της δημοσιογραφίας", γλειφτρόνι της εξουσίας και γιουσουφάκι του... Παππά


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nikos Roussis


ΞΕΦΤΥΛΑ παραιτήσου, κατέθεσε την δημοσιογραφική ταυτότητα και σάλτα και γαμήσου "ανειδίκευτε εργάτη της δημοσιογραφίας", γλειφτρόνι της εξουσίας και γιουσουφάκι του... Παππά.
ΑΠΕ ότι και καλά δημοσιογράφοι-ανταποκριτές με περούκες, παρακολουθούσαν τον γελοίο τον "προστάτη" σου.
Φιλότιμο δεν έχεις, δημοσιογραφική τιμή και υπόληψη δεν έχεις, βγες τουλάχιστον και πες ΠΟΙΟΣ σου έδωσε το ψευτοτηλεγράφημα, ΓΙΑΤΙ το μοστράρισες κατευθείαν στο ΑΠΕ και... πήρες και τ' άλλα μιντιακά σούργελα που το αναπαρήγαγαν στο λαιμό σου και ΓΙΑΤΙ έβαλες μετά και δήλωση του ...Δαντών, για να το υποστηρίξει.

Δημόσια σε "φωτογραφίζει" ο απεσταλμένος σου και γράφει:
"Τις τελευταίες ημέρες πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου ενεπλάκη στην περιβόητη ιστορία “με τις περούκες” στην Ν. Υόρκη.

Περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ.
Δεν το έπραξαν. Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω τηλεγραφήματος ΔΕΝ είμαι εγώ. Τα κείμενα τα οποία αποστέλλω στο ΑΜΠΕ φέρουν πάντοτε την υπογραφή μου, είτε με πλήρη αναφορά του ονοματός μου, είτε με τα αρχικά Γ.Μ

Η μέχρι τώρα σιωπή μου, υπαγορεύθηκε από καθαρά λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας και υπευθυνότητας, δεδομένου ότι βρισκόμουν σε αποστολή κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στην Ν. Υόρκη και της παρέμβασής του στην ΓΣ του ΟΗΕ.

Εξαιτίας αυτού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να θέσει υπεράνω τέτοιας σημασίας γεγονότος, την διευθέτηση ενός προσωπικού ζητήματος, πολύ περισσότερο που η αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος μου είναι αποκλειστική ευθύνη άλλων.

Γιώργος Μηλιώνης

Δημοσιογράφος"


*Εγώ στο είπα: Από αιμοραγούσες φλύκταινες σ' όλο σου το σώμα θα πας χοντροπατάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου