Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2016

Ομοιοπαθητική: Είναι επικίνδυνη για τα παιδιά;



Είναι γεγονός ότι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξεκινά μια κρίσιμη περίοδος για την υγεία των παιδιών, καθώς η πολύωρη παραμονή τους στους κλειστούς χώρους των τάξεων ευνοεί την εμφάνιση των ιώσεων.


Οι ιοί είναι μια κατηγορία μικροοργανισμών που χωρίζονται σε διάφορες ομάδες, όπως αυτοί του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης, των παιδικών νοσημάτων κ.ά., ενώ η μετάδοση καθώς και ο χρόνος παραμονής τους στον οργανισμό, εξαρτώνται σημαντικά από τους αμυντικούς μηχανισμούς μας.

Ακριβώς επάνω σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, αλλά και την προάσπισή του από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες του χειμώνα, δρα η ομοιοπαθητική ιατρική, που έρχεται να δώσει λύσεις με πολύπλευρο και εντελώς φυσικό τρόπο.






Η φαρμακευτική αγωγή βασίζεται σε φυσικές ουσίες και δρα στον οργανισμό με σημαντικά αποτελέσματα και ακίνδυνα, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει διαπιστωθεί καμία παρενέργεια σεομοιοπαθητικά φάρμακα.

Αποτελεί επομένως τον άμεσα ενισχυτικό τρόπο βοήθειας τόσο σε προληπτικό όσο και σε θεραπευτικό στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου