Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2016

Θαυμαστές σπρώχνουν στην άκρη τον Τζ. Κλούνεϊ για να φωτογραφηθούν με την γυναίκα του Αμάλ Αλαμουντίν [φωτό]

Εκείνος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του κόσμου. Κι όμως, ο 55χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ βρέθηκε στην άκρη καθώς θαυμαστές του ζευγαριού έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στην Αμάλ Αλαμουντίν, 38 ετών, την ώρα που έβγαιναν από μια συζήτηση στην οποία συμμετείχαν στον ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Η Αμάλ φάνηκε λίγο αμήχανη αρχικά, αλλά στη συνέχεια πόζαρε για τους θαυμαστές της, ενώ ο Κλοούνεϊ αναγκάστηκε να κάνει λίγο στην άκρη παρακολουθώντας τον κόσμο να την αγκαλιάζει και να της κάνει εκδηλώσεις λατρείας. Ενας σωματοφύλακας μπαίνει στη μέση και προσπαθεί να ξεκολλήσει τον κόσμο από την Αμάλ και να την φέρει κοντά στον σύζυγό της.

Η Αμάλ Αλαμουντίν φορούσε ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό φόρεμα Alexander McQueen, αξίας 1795 λιρών, ασορτί με κόκκινα καστόρ ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Όταν τελείωσε η σκηνή, Αμάλ και Τζορτζ περπάτησαν και πάλι μαζί και απομακρύνθηκαν από το κτίριο, κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 αλλά αποδεικνύει ότι ο μήνας του μέλιτος δεν έχει ακόμη τελειώσει. Σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης στον ΟΗΕ, στην οποία συμμετείχε και ο Μπαράκ Ομπάμα, το ζευγάρι αντάλλασσε κρυφές ματιές ενώ ο ένας κρατούσε τρυφερά τον άλλο από το χέρι.
Η Αμάλ Αλαμουντίν είναι πλήρως αφοσιωμένη στο έργο της υπεράσπιστης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η τελευταία της προσπάθεια είναι να υπερασπιστεί την γυναίκα Γεζίντι που υπήρξε σκλάβα του σεξ του ISIS, Nadia Murad.
 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου