Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2016

Από μαλακία σε μαλακία το σερβίρισμα του Ψύλλου (Κοτζιάς)... Είναι προφανές (συνεχίζω στην λαϊκή και καθομιλουμένη) ότι το διαπιστωμένα πλέον ελεεινό αυτό γλειφτρόνι του Σύριζα, τραγουδάει το κύκνειο άσμα του, λίγο πριν να πάρει τον πούλο από το Πρακτορείο, "αθωώνοντας" όμως τον "προστάτη" του και νομιζοντας ότι απευθύνεται σε εντελώς μαλάκες!


Nikos Roussis

Σήμερα, δείχνοντας απύθμενο θράσος, ο "ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας", που μοίρα κακιά για την ενημέρωση, τον έφερε να "ηγείται" του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αυτο- ευξευτελίζεται, επικαλούμενος "αναφορά" της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, σχετικά με το περιστατικό με τις περούκες.
...και αυτοεξευτελίζεται διότι, ακόμη κι' αυτή η αναφορά που επικαλείται και την έχει στα ελληνικά και χωρίς φωτοτυπία της στα αγγλικά, δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ ότι οι δύο δημοσιογράφοι-ανταποκριτές ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ από τις αμερικάνικες αρχές.
Κάτι που είχε αναφέρει από την αρχή το ομογενειακό σάϊτ Kalami.netκαι ο ΜΙχαλάκης έκανε την κοροϊδα.
Δεν βγάζει άχνα, όμως, για να δικαιολογήσει γιατί το ΑΠΕ μοστράρισε την είδηση, αναφέροντας ότι...
οι δύο δημοσιογράφοι ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Επειδή, ωστόσο, στο τέλος αυτής της κατ' επίφασιν δικαιολογία ο Μιχαλάκης, υπογραμμίζει ότι "σε κάθε περίπτωση, την ευθύνη των τηλεγραφημάτων που δημοσιεύονται στο Πρακτορείο φέρει ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ ΜΠΕ." οφείλουμε, ως δημοσιογράφοι που δεν απεμπόλησαν ποτέ την τήρηση της δεοντολογίας να ρωτήσουμε:
Αφού, όπως υποστηρίζει εκπρόθεσμα, σ' αυτή την αναφορά στηρίχθηκε το τηλεγράφημα του ΑΠΕ, γιατί δεν την ανέφερε ως "πηγή" του δημοσιεύματος του και ΚΥΡΙΩΣ, γιατί στο δημοσίευμα μίλησε για σύλληψη των δημοσιογράφων ενώ κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην αναφορά.?
Είναι προφανές (συνεχίζω στην λαϊκή και καθομιλουμένη) ότι το διαπιστωμένα πλέον ελεεινό αυτό γλειφτρόνι του Σύριζα, τραγουδάει το κύκνειο άσμα του, λίγο πριν να πάρει τον πούλο από το Πρακτορείο, "αθωώνοντας" όμως τον "προστάτη" του και νομιζοντας ότι απευθύνεται σε εντελώς μαλάκες.
Θα επανέλθω, μόλις ακούσω τον γδούπο, που θα κάνει το χοντρό κορμί του "πέφτοντας" από την καρέκλα του Προέδρου και Γενικού Διευθυντή του ΑΠΕ.!
Μέχρι τότε, ελπίζω ότι θα υπάρξουν και άλλες αντιδράσεις, για την καινούργια μούφα που σερβίρησε...

* Δείτε πως νομίζει ότι κρύβεται ο Ψύλλος του Κοτζιά (με το ανύπαρκτο "Πράττω") και δεν αναλαμβάνει καν την ευθύνη για την εκτέλεση εντολών από τα αφεντικά του: Το ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό των δημοσιογράφων με τις περούκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου